Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ι ο απόμακρος Δημοσθένης δεν μπορεί να κρύψει την υ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: παραμένει ζωντανός…

Η Δήμητρα βλέπει έκπληκτη όταν βλέπει την ουλή στο στήθος Ορέστη, ο οποίος παραδέχεται πλέον ότι είναι εκείνος που έχει την καρδιά του αδικοχαμένου Κίμωνα. Οι συναισθηματικές αναταράξεις της Δήμητρας είναι μεγάλες. Ο της καλεί θυμό, καθώς της είχε αποκρύψει την αλήθεια, παρά την έντονη επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους. Οι σκέψεις της είναι μπερδεμένες…

Από τη μία, η συγκίνηση της είναι βαθιά, καθώς κομμάτι του ανθρώπου που είχε αγαπήσει παραμένει ζωντανό του, αλλά από την άλλη, αισθάνεται περίεργα, καθώς ο δέκτης της καρδιάς αυτής είναι ο ίδιος ο Ορέστης.

Παράλληλα, η Ασπασία αγκαλιάζει με δάκρυα τον νεαρό άντρα. Επιτέλους μπορεί να καταλάβει από την είχε αισθανθεί τόσο οικεία προς αυτόν, σαν να είχε γνωρίσει την ψυχή του εδώ και πολύ καιρό. Ακόμη και ο απόμακρος Δημοσθένης δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του, αφήνοντας τα δάκρυά του ελεύθερα.

Γεμίζει τύψεις, που πίστεψε ότι ο Ορέστης ήταν επικίνδυνος και είχε προσπαθήσει να τον βγάλει από τη μέση.