Ο Φίλιππος και η Βασιλική επιστρέφουν στο σπίτι πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ και φυσικά κάνουν έρωτα. Την ίδια ώρα, η Ασπασία τηλεφωνεί στην Βασιλική για να ρωτήσει τι να δώσει για φαγητό στην Στελλίτσα όταν θα ξυπνήσει, αλλά το κινητό της είναι κλειστό και της αφήνει μήνυμα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το επόμενο βίντεο για το τικ τοκ.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στο μεταξύ η Μαρίνα και ο Μάνος κουβεντιάζουν για την Αριάδνη κι εκείνη «καίγεται» να μάθει ποιος της έχει κλέψει την καρδιά για να την προστατεύσει. «Κοίτα, όχι ότι κουτσομπολεύω, αλλά καίγομαι να μάθω!»

Η Αθηνά ετοιμάζεται να φύγει για το ραντεβού της με τον Τζον, όμως η Φιλιώ για ακόμα μία φορά έχει σκοπό να την εμποδίσει. «Δεν κάνω μούτρα.. Απλά πονάει το κεφάλι μου..Κι έχω κρυάδες..», ισχυρίζεται η μικρή και η Αθηνά με τρυφερότητα την παίρνει δίπλα της.

«Για έλα κάθισε δίπλα μου…Ξέρεις, κάποτε υπήρξα κι εγώ πιτσιρίκα σαν κι εσένα.. Και σκαρφιζόμουν διάφορα για να τραβήξω την προσοχή της μαμάς μου..», της λέει, όμως η Φιλιώ επιμένει και τελικά την πείθει να μείνει στο σπίτι και να δούνε ταινία. Έτσι η Αθηνά ακυρώνει το ραντεβού και ο Τζον δείχνει και πάλι κατανόηση.

Από την άλλη, η Ειρήνη πηγαίνει να συναντήσει την Μαργαρίτα όπως της ζήτησε και αμέσως την ρωτά γιατί της είπε να βρεθούν μόνες.

«Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Άκου να δεις κορίτσι μου.. Χωρίς να το θέλετε, ούτε εσύ, ούτε η Θεοδώρα, μπλέξατε σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Παρασκευά. Σε αυτές τις ηλικίες, τέτοια ας πούμε «μπερδέματα», μπορεί να συμβούν. Μη σου πω και σε μεγαλύτερες.. Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και κάτω», της εξηγεί και η Ειρήνη της λέει ότι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Παρασκευά.

«Δουλεύετε μαζί και ξέρω από πρώτο χέρι ότι την τσιτώνεις. Γιατί κορίτσι μου; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά! Κέρδισες! Επικράτησες εσύ! Τι άλλο θες; Η Θεοδώρα δεν πρόκειται να τον ξανακοιτάξει μετά τον πόνο που της προκάλεσε. Δείξε λίγη μεγαλοψυχία και σταμάτα να της γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή.. Άκουσέ με.. Η ζωή έχει γυρίσματα.. Αύριο μεθαύριο μπορεί να βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη θέση. Δεν είναι ωραίο να πατάμε τον άλλον, ενώ είναι ήδη στα πατώματα.. Μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν σε αυτή τη ζωή..», συνεχίζει η Μαργαρίτα κι εκείνη κατεβάζει το κεφάλι και παραδέχεται ότι ενώ η Θεοδώρα της άνοιξε τα μάτια εκείνη ζήλεψε.

«Να μη τη ζηλεύεις! Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν.. Η Θεοδώρα πέρασε πολλά κι είναι βουτηγμένη στην μελαγχολία. Δεν σου ζητάω να την βοηθήσεις, ούτε να γίνεις φίλη της με το στανιό. Το μόνο που θέλω είναι να μην πετάς λάδι στη φωτιά.. Μόνο έτσι θα ξεχάσει και θα κλείσει η πληγή..», λέει η Μαργαρίτα και η Ειρήνη της γνέφει θετικά.