Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 160 – Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Μαρίνα την αλήθεια σχετικά με τα χάπια που βρήκε. Η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες αυξάνεται.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 160 – Ο Μάνος εξομολογείται την αλήθεια

Παράλληλα, ο Παρασκευάς αισθάνεται εκτεθειμένος έναντι του Δημοσθένη, που τώρα γνωρίζει τα πάντα για την κρυφή σχέση του με την Ειρήνη. Η Φιλιώ επιλέγει το ρούχο που θα φορέσει η Αθηνά στον γάμο, αλλά αποφεύγει να το δει ο Τζον. Κατόπιν, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες στον γάμο, και αυτές συναισθάνονται μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Τρόμος πλανάται στον Πότη όταν μαθαίνει για το νέο χόμπι που θέλει να αρχίσει η Άννα.

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Κούλα όταν πηγαίνει να εγγραφεί στο γυμναστήριο και συναντάει για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο. Η απογοήτευση της Αρετής είναι εμφανής όταν αποφυλακίζεται και συνειδητοποιεί ότι κανείς δεν την περιμένει έξω από τη φυλακή, εκτός από τον Λυκούργο. Όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη και τώρα ψάχνει απο που να πιαστεί.
Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ