Ένα ανώνυμο δέμα παραδίδεται στην Κυπριανή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» και όταν ανοίγει σοκάρεται με το περιεχόμενο του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Γερακίνα, η οποία δεν έχει ποτέ αποδεχτεί την αυτοκτονία του νεαρού γιου της, του Πετρούνη, είναι απασισμένη να ανακαλύψει και να τιμωρήσει όποιους είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του. Πιστεύοντας ότι οι πιθανοί ύποπτοι είναι ο Σπήλιος και η μητέρα του, κάνει ό,τι μπορεί για να το αποδείξει. Έτσι, πηγαίνει στον πύργο του Σκλαβούνου ς αναζήτηση των υποτακτικών της Κυπριανής.

Ένας από αυτούς έχει λάβει εντολή από την Κυπριανή να εντοπίσει και να τη Θεοφανώ, ο άλλος που βρίσκεται στον πύργο εκείνη τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Γερακίνας. Μέσα σ' αυτήν την ένταση, να την για την αλήθεια, αλλά αποτυγχάνει. Παρ' όλα αυτά, ο υποτακτικός δεν προδί την Κυπριανή, ούτε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε τον γιο της.

Η Κυπριανή, λίγο αργότερα, λαμβάνει ένα δέμα, από άγνωστο αποστολέα. Ο εφιάλτης της γίνεται τητα όταν το ανοίγει και αντικρίζει κεφάλι του υποτακτικού της. Η κατάσταση πλέον παίρνει δραματική τροπή, καθώς η Κυπριανή καταλαβαίνει ποιος ευθύνεται για αυτό και είναι σίγουρη μέχρι που μπορεί να φτάσει η Κυπριανή…