Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη όπως θα παρακολουθήσουμε, μετά τη συνάντησή της με ν αποφασίζει επισκεφθεί τη Μάνη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

δομένου ότι οι προσπάθειες της Ιουλίας να προσεγγίσει την Αριάδνη δεν είχαν αποτελέσματα, ο Στάθης αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την κόρη και να προσπαθήσει να την πείσει να τον ακούσει. Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι η Αριάδνη αρχίζει να τον εμπιστεύεται, και ο Στάθης, έχοντας πλησιάσει περισσότερο, επιστρέφει στη Μάνη.

Εν τω μεταξύ, η Αριάδνη, που έχει χωρίσει από τον Στράτο, τον σύντροφό της, υφίσταται κακοποίηση από αυτόν. Ωστόσο, διστάζει να καταγγείλει τα γεγονότα και αποφασίζει να πάει να ζήσει με τον πατέρα της στη Μάνη, προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής.

Παράλληλα, η Ιουλία ενημερώνεται από τον ντετέκτιβ που είχε προσλάβει ότι η Αριάδνη είχε σχέση με άνδρα που την κακοποιούσε, και ενημερώνει τον Στάθη για αυτό. Στη συνέχεια, η Αριάδνη, που φαίνεται πλέον ότι εμπιστεύεται τον Στάθη, αποφασίζει να μείνει στο του.

Φυσικά, η άφιξή της δεν περνά απαρατήρητη, και οι φήμες αρχίζουν να εξαπλώνονται, υποστηρίζοντας ότι η νεαρή κοπέλα είναι φιλενάδα του Στάθη. Έχοντας αρχικά να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά της, ο Στάθης την παρουσιάζει ως την κόρη ενός φίλου του από τον στρατό.