Έρωτας φυγάς: η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαργέτα τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να πει ψέματα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Αλλαγή στο σχέδιο της Αλεξάνδρας…

Όταν ο εισαγγελέας καλεί την Ευγενία για να δώσει κατάθεση σχετικά με μια επίθεση κατά της Αλεξάνδρας μα η Αλεξάνδρα σύμφωνα με το TiVi24 αποφασίζει να μην τη βλάψει.

Ο Ιάσονας υποπτεύεται ότι η Αλεξάνδρα δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο δάσος και αναζητεί αποδείξεις στην αστυνομία. Εκεί ανακαλύπτει ότι το όπλο ανήκε στον Μάρκο.

Παρόλο που πιστεύει ότι ο Μάρκος δεν θα ήθελε να βλάψει την Αλεξάνδρα, υποθέτει ότι η Ευγενία είναι πίσω από αυτό. Όταν βρίσκεται στο σπίτι τους, ο Ιάσονας απαιτεί απαντήσεις για το συμβάν.

Η Ευγενία παραμένει σιωπηλή ενώ ο Μάρκος και ο Στέφανος απλά τον κοιτάζουν. Ο Ιάσονας απειλεί τον Μάρκο για τις πράξεις της γυναίκας του με καταγγελία, αλλά ο Στέφανος τον προτρέπει να τον σταματήσει. Ο Μάρκος τρέχει και προλαβαίνει τον Ιάσονα πριν καταθέσει κατά της Ευγενίας, προσπαθώντας να τον πείσει να μην το κάνει.

Ο Μάρκος υπόσχεται στον Ιάσονα να αποποιηθεί κάποιες μετοχές της εταιρείας σε αντάλλαγμα τη σιωπή του. Ο Ιάσονας συμφωνεί, αλλά την επόμενη μέρα η Ευγενία συλλαμβάνεται και η Αλεξάνδρα καλείται να καταθέσει.

Μόλις έμαθε για τη σύλληψη της Ευγενίας, ο Μάρκος υποθέτει πως ο Ιάσονας δεν κράτησε τον λόγο του, ενώ τον Στέφανο τον βρίσκει ο Ιάσονας ζητώντας διευκρινίσεις.

Ο Ιάσονας υποστηρίζει πως δεν έχει αποκαλύψει τίποτα και υποψιάζεται πως ίσως ο εισαγγελέας άκουσε τη συνομιλία τους. Και φαίνεται ότι είχε δίκιο. Ο Μάρκος συναντά τον Ιάσονα έξω από το γραφείο του εισαγγελέα και, αγνοώντας την πραγματικότητα, τον κατηγορεί για προδοσία, αλλά ο Ιάσονας του διαβεβαιώνει πως κράτησε τον λόγο του.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος προστατεύει τον Ιάσονα λέγοντας στον Μάρκο πως δεν ήταν εκείνος. Στο γραφείο του εισαγγελέα, με την Αλεξάνδρα και την Ευγενία να βρίσκονται εκεί, ο εισαγγελέας θέτει μια ερώτηση στην Αλεξάνδρα για τον τραυματισμό της. Παρόλα αυτά, η Αλεξάνδρα διαψεύδει την ενοχή της Ευγενίας, αναγκάζοντας τον εισαγγελέα να την αποφυλακίσει.

Στο σπίτι, η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαργέτα τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να πει ψέματα. Ωστόσο, η θεία Νότα θεωρεί πως η Αλεξάνδρα ενήργησε με σκοπό να προκαλέσει την προσοχή του Μάρκου, ενώ η Ευγενία παραμένει προβληματισμένη.