Μετά την αποκάλυψη ότι ο τρέι είναι Λάσκαρης, ο δρόμος για νέες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια, φέρνοντας μαζί τους την δίψα εκδίκησης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Αντρέι ζητάει εκδίκησή

Ο Μάρκος τραυμάτισε τον Αντρέι κατά τη διάρκεια της μονομαχίας τους, ενώ ταυτόχρονα ο Κανέλλος ανακοίνωσε πως ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου, άρα μέλος της οικογένειας των Λασκαραίων.

Ο Μάρκος βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αφού έχασε όχι μόνο την αγαπημένη του Θεοφανώ, αλλά πλέον κινδυνεύει να χάσει και την εξουσία του. Ο Αντρέι είναι ο πραγματικός καπετάνιος, ως γιος του Τζανέτου. Η μοναδική ελπίδα του Μάρκου πλέον είναι το μωρό που θα Θεοφανώ.

Στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να έρθει στο φως μια ακόμη σημαντική που α τον Αντρέι, αλλά επίσης και τον Μιχαήλ. Προτού πεθάνει, ο πατέρας του Κοσμά Βρώτσου θα ζητήσει συγγνώμη από τον Αντρέι και θα του δώσει ένα γράμμα που θα αποκαλύψει πολλά.

Ο Μιχαήλ είναι υπεύθυνος για τον του Τζανέτου. Σύντομα, ο Αντρέι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ, αλλά θα προβεί σε προσεκτικές κινήσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα επιδιώξει την εκδίκησή του από συγκεκριμένες πράξεις…