Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για το διαζύγιο της Μπεκατώρου, το… αστείο με την Καραβάτου και πώς ο Τανιμανίδης θα «χτυπήσει» το Survivor

H καθυστέρηση της ανακοίνωσης της μεταγραφής της Μαρίας Μπεκατώρου στο Mega έχει βάλει πολλούς σε σκέψεις. Αλλά και σε διαδόσεις σεναρίων. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη μεταγραφή. Απλώς το Mega περιμένει την τυπική απεμπλοκή της Μπεκατώρου από τον ΑΝΤ1 μέσα στον Αύγουστο για να την καλωσορίσει στη συνέχεια.

YFSF - Μαρία Μπεκατώρου: ήταν η χθεσινή βραδιά η τελευταία της στον ΑΝΤ1;

Αυτή είναι και η επιθυμία της Μπεκατώρου, αφού οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1, παρά το διαζύγιο, εξακολουθούν να είναι άριστες. Η παρουσιάστρια θέλει το διαζύγιο να είναι απόλυτα πολιτισμένο, συνετό και να μην υπάρχει καμία «σκιά» να βαραίνει τις δύο πλευρές. Μάλιστα μετά και την τυπική λήξη του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια σκοπεύει να ευχαριστήσει δημόσια το κανάλι για την πολυετή συνεργασία τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «ισοπεδώνει» τον Σάκη Τανιμανίδη: «Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε στις σχολές μοντέλων και να τους κάνουμε παρουσιαστές»

Μπορεί να παραμένει στον ΑΝΤ1 αλλά μας έχει μπερδέψει ο Σάκης Τανιμανίδης. Σε ποιο ριάλιτι θα είναι τελικά του χρόνου; Στη Φάρμα μην το δένετε και κόμπο ότι θα είναι. Γιατί στο Μαρούσι τον έχουν για άλλα, καλύτερα. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το ριάλιτι “Είμαι celebrity πάρτε με από εδώ!” και ο Σάκης παίζει δυνατά εκεί.

Στόχος είναι να χτυπήσει το Survivor και δεν υπάρχει καλύτερο από το να βρθεί απέναντι ο πρώην παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης. Ο οποίος ξέρει όσο λίγοι τα υπέρ και τα κατά του μεγάλου αντιπάλου. Από κει και πέρα, το όνομά του παίζει και για το Shark Tank, ένα επιχειρηματικό ριάλιτι. Να δούμε στο τέλος πού θα καθίσει η μπίλια.

Επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν την αποκάλυψή μας ότι η Νίκη Λυμπεράκη φεύγει από το Open. Πριν από λίγες ημέρες δημοσιογράφος και κανάλι συμφώνησαν να μην ανανεωθεί η συνεργασία της που ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Πιθανότερος προορισμός της, όπως έχουμε αποκαλύψει, η ΕΡΤ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Νέα ηχηρή απώλεια για το Star μετά την Κατερίνα Καραβάτου

Το καλύτερο ανέκδοτο που ακούστηκε χθες ήταν πάντως για την Κατερίνα Καραβάτου. Και την πιθανότητα να αναλάβει τελικά τηλεπαιχνίδι στo… Star ή στον Alpha! Η παρουσιάστρια φεύγει από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς «σκοτωμένη».. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να αναλάβει κάτι για τον όμιλο. Ανοίγει τα φτερά της για αλλού.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η επί σειρά ετών ρεπόρτερ της εκπομπής, Μαρία Κοκολάκη, μέσω Facebook ανακοίνωσε ότι φελυγει. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κοκολάκη ήταν από τα άτομα που στήριξαν πολύ τη Φαίη ακόμα και όταν έμεινε μόνη της στην παρουσίαση της εκπομπής.