Η εξαφάνιση του προκαλεί πανικό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, και τον αναζητούν παντού. Ένα όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης δημιουργεί ανησυχία, αφού είναι βέβαιη ότι κάτι δυσάρεστο του συνέβη στον εγγονό. Η Καλλιόπη, γνωρίζοντας την , παραμένει σιωπηλή, αλλά μια επίσκεψη που κάνει θα αφήσει κάποιον άφωνο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr ς τις από τα επόμενα επεισό της σειράς Σασμός

Παράλληλα, η Θοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει την σχέση του Γιώργου και της Εύας, βρίσκοντας στη Στέλλα παρηγοριά. Ωσ, ο Γιώργος φαίνεται να αντιμετωπίζει παρόμοιες συναισθηματικές ταραχές με εκείνη.

Ο Αστέρης και Ο Μαθιός, επιχειρούν να επαναφέρουν την ειρήνη ανάμεσα στη Βασιλική και την , όμως, το χάσμα φαίνεται πλέον υπερβολικά μεγάλο για να γεφυρωθεί. Τα νερά στην Άνω Ποριά ταράζονται με την άφιξη ενός προσώπου από το παρελθόν.

Η για την εξαφάνιση του Αντρέα συνεχίζεται, ενώ ο Παύλος, εκνευρισμένος από τις αποκαλύψεις του Μαθιού, επιτίθεται στην Εύα και την προειδοποιεί για μια φορά. Η κίνησή του αυτή όμως αντιλαμβάνεται από τη Βασιλική και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Η Θοδώρα αποφασίζει να μιλήσει στον Γιώργο για όσα νιώθει, όμως ο δρόμος προς την επανασύνδεση φαίνεται δύσκολος.

Η αποκάλυψη για την πατρότητα του Αντρέα οδηγεί σε ένταση ανάμεσα στη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, ενώ ταυτόχρονα το χάσμα μεταξύ της Αργυρώς και της Βασιλικής ολοένα και μεγαλώνει. Ένας άνθρωπος από το παρελθόν αναστατώνει τον Μαθιό, ενώ ο Παύλος αντιμέτωπος με νέο κίνδυνο, για τον οποίο δεν είναι έτοιμος να προφυλαχτεί.