Παγιδευμένοι: Καθώς η επιχείρηση που διεξάγεται από την αστυνομία βρίσκεται σε , η προσοχή επικεντρώνεται στην Άννα. Ωστόσο, αντί να ακολουθεί τις δεδομένες οδηγίες, εκείνη λαμβάνει τηλεφώνημα όπου δέχεται να συναντήσει τον δολοφόνο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: ο Σταύρος να τρελαίνεται…

Η Άννα κατευθύνεται προς το ηρεσιακό ασανσέρ, κατά τις οδηγίες της φωνής που της είχε ζητήσει να ακολουθήσει, με σκοπό να φθάσει στον υπόγειο χώρο. Παράλληλα, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν προσεκτικά όλους τους χώρους που να σχίσει η Άννα, των καμερών παρακολούθησης. Η πόρτα του κεντρικού ασανσέρ ανοίγει, δεν είναι μέσα. «Πού είναι;» φωνάζει ο Ανδρέας, ο Σταύρος αρχίζει να τρελαίνεται «Είχαμε εξηγήσει ακριβώς τη διαδρομή!», ωρύεται.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης βγαίνει βιαστικά από το όχημα και αντικρίζει ένα drone στον αέρα και αμέσως επικοινωνεί με τον πατέρα του ρωτώντας τον αν βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του, Σπύρος, επιβεβαιώνει την παρουσία του εκεί, αναφέροντας ότι βρίσκεται εκεί εξαιτίας των υπηρεσιών ασφαλείας που προσφέρει.

Κατόπιν, ο Δημήτρης του εξηγεί την κατάσταση και του ζητάει να πάει στο δωμάτιο του παιδιού που σώθηκε από τον μανιακό δολοφόνο. Ο Σπύρος τρέχει να , όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, το παιδί δεν είναι εκεί. Ο Δημήτρης αμέσως καταλαβαίνει ότι το έχουν απαγάγει και πανικόβλητος σπεύδει να βρει την Άννα.