Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια λέει στο Θέμη πως για να στριμώξουν τον Χριστόφορο στις ανακρίσεις, θα αμφισβητήσουν τη γνησιότητα του ημερολογίου της Βαγγελιώς, που βρήκε ο Χριστόφορος στο σπίτι στην Ποταμίτισσα…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 59

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος πάει στην Ποταμίτισσα να βρει τη Δώρα να μάθει, αν πράγματι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει, ενώ η Έλενα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να στριμώξει ακόμα πιο πολύ τον Χριστόφορο.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/9 Επεισόδιο 59

Η Έλενα στήνει μια ψεύτικη απόπειρα στραγγαλισμού της και κατηγορεί τον Χριστόφορο γι΄ αυτό, για να τον στριμώξει ακόμα περισσότερο στις ανακρίσεις.
Όταν ο Παύλος φεύγει για τη δουλειά, η Χλόη ψάχνει στο δεύτερο κινητό του, που το βρήκε στο σπίτι και βεβαιώνεται πως ο Παύλος ήξερε την Κρίστια από παλιά. Αναστατωμένη και ταραγμένη, δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Παύλος, που έχει θορυβηθεί απ΄ το νυχτερινό τηλεφώνημα της Χλόης στο Μάρκο, πάει στο Μάρκο και τον ρωτάει γιατί του τηλεφώνησε η Χλόη το προηγούμενο βράδυ.

Ο Χριστόφορος, που έχει θυμηθεί ότι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει χωρίς λίγο, παίρνει μια παράξενη απόφαση σε σχέση με τις ανακρίσεις, με την οποία ο Νικόλας διαφωνεί κάθετα.

Η Κρίστια λέει στο Θέμη πως για να στριμώξουν τον Χριστόφορο στις ανακρίσεις, θα αμφισβητήσουν τη γνησιότητα του ημερολογίου της Βαγγελιώς, που βρήκε ο Χριστόφορος στο σπίτι στην Ποταμίτισσα.

Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια, ρωτάει τον Στέφανο ποια είναι η προσωπική του άποψη σε σχέση με τον Χριστόφορο, αν πράγματι δε θυμάται ότι είναι ο Κυριάκος ή αν παριστάνει ότι δε θυμάται για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Χλόη αποφασίζει να βρει τρόπο να μάθει ποια ήταν η σχέση του Παύλου με την Κρίστια παλιά.