Ο τραγουδιστής δε χάνει χαμόγελό του και τη θετική του έργεια ακόμα και στις δυσκολίες.

Μόλις δύο μέρες πάνε μάθαμε για τη του Ηλία Μπόγδανου στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκ του Survivor ενημέρωσε το κοινό για την εισαγωγή του, αφού πρώτα λίγες μέρες πριν το είχε καθησυχάσει λέγοντας ότι τα συμπτώματά του από κορωνοϊό ήπια.

Η κατάσταση χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία και δημοσίευσε μία φωτογραφία οποία φαίνεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου με οξυγόνο. Λίγο μετά, ακόλούθησαν και μερικά βίντεο που εξηγούσαν την κατάσταση, με τον Ηλία φανερά καταβεβλημένο από τον COVID-19.


Το νέο story για την υγεία του Ηλία

Το νέο του story αφορά σε ένα quote που έκανε repost από λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο προβάλλει τη σημασία της ς και της θέλησης όταν κάτι συμβαίνει στη ζωή σου.

«Δεν μπορείς πάντα να είσαι δυνατός, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσ. Και αυτή είναι η αρχή όλων», έγραφε στο story. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ηλίας συνεχίζει να περνάει δύσκολα, όμως, όπως τον έχεις συνηθίζει, πιστεύει στην καλή ενέργεια, ακόμα και στις δυκολίες.

Το κοινό, πάντως, προσπαθεί να δείξει την υποστήριξή του με κάθε τρόπο. Στέλνει μηνύματα στον ίδιο τον Ηλία, όπως είπε στα βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο, και κάνει δημόσια σχόλια, στα οποία στέλνει τις ευχές και τη στήριξή του.