Ο τραγουδιστής δε χάνει το χαμόγελό του και τη θετική του ενέργεια ακόμα και στις δυσκολίες.

Μόλις δύο μέρες πάνε που μάθαμε για τη νοσηλεία του Ηλία Μπόγδανου στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε το κοινό για την εισαγωγή του, αφού πρώτα λίγες μέρες πριν το είχε καθησυχάσει λέγοντας ότι τα συμπτώματά του από τον κορωνοϊό ήταν ήπια.

Η κατάσταση χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία και δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου με οξυγόνο. Λίγο μετά, ακόλούθησαν και μερικά βίντεο που εξηγούσαν την κατάσταση, με τον Ηλία φανερά καταβεβλημένο από τον COVID-19.

«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για το καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας. Με αγάπη, Η. <3»


Το νέο story για την υγεία του Ηλία

Το νέο του story αφορά σε ένα quote που έκανε repost από λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο προβάλλει τη σημασία της δύναμης και της θέλησης όταν κάτι συμβαίνει στη ζωή σου.

«Δεν μπορείς πάντα να είσαι δυνατός, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις. Και αυτή είναι η αρχή όλων», έγραφε στο story. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ηλίας συνεχίζει να περνάει δύσκολα, όμως, όπως τον έχεις συνηθίζει, πιστεύει στην καλή ενέργεια, ακόμα και στις δυκολίες.

Το κοινό, πάντως, προσπαθεί να δείξει την υποστήριξή του με κάθε τρόπο. Στέλνει μηνύματα στον ίδιο τον Ηλία, όπως είπε στα βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο, και κάνει δημόσια σχόλια, στα οποία στέλνει τις ευχές και τη στήριξή του.