Ο νικητής του Survivor απολαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα και βρίσκεται συνεχώς με φίλους.

Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται στο επίκεντρο των media τις τελευταίες ημέρες μετά την μεγάλη νίκη του στο φετινό Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, απολαμβάνει στο έπακρο την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και στην επιχείρηση που διατηρεί με είδη ρουχισμού.

Δεν σταματά να συναντά φίλους

Ο Σάκης έχει διαρκώς στο πλευρό του την Μαριαλένα ενώ πλήθος συμπαικτών και φίλων του επισκέφθηκε το κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η πρώην Survivor, Αφροδίτη Σκαφιδά (αδερφή της γνωστής ηθοποιού) βρέθηκαν εκεί και ανέβασαν μερικά Instagram-stories. Δες τι είπαν στο παρακάτω βίντεο.

Τι είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Σκαφιδά για Μαριαλένα-Σάκη

Στην εκπομπή “Pop Up” είχε κάνει δηλώσεις η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης όπου ανέφερε: «Ο Σάκης έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος και σκληρός, ενώ στη ζωή του δεν είναι έτσι».

«Δεν ξέρω το λόγο που χώρισε με τη Μαριαλένα. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια και πιστεύω ότι ισχύει. Ο Σάκης δεν ήξερε ότι θα μπει στο Survivor. Πιστεύω ότι η παραγωγή είχε βάλει στο πρόγραμμα να βάλει χωριστά τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι “αν μπει ο Σάκης στο Survivor εγώ δεν θα μπω”. Η παραγωγή είπε στον Σάκη τελευταία στιγμή να μπει. Είπα στον Σάκη ότι θα μπει στη μπλε ομάδα γιατί η παραγωγή θέλει να φέρει ίντριγκα», συμπλήρωσε.

Η φωτογράφηση-συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη που θα συζητηθεί

Ο νικητής του Survivor ανέβασε μερικά Insta-stories όπου βλέπουμε να ποζάρει στον φακό για τις ανάγκες φωτογράφησης γνωστού περιοδικού. Η διάσημη makeup artist, Λεάννα Μάρκογλου (σύζυγος του Πάνου Καλλίδη) επιμελήθηκε το μακιγιάζ του Σάκη, με το backstage να είναι άκρως διασκεδαστικό. Δες κι εσύ στο παρακάτω βίντεο..