Παγιδευμένοι: Στα επόμενα επεισό της αγαπημένης μας δραματικής σειράς υ ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», συνταρακτικές εξελίξεις που θα σας καθηλώσουν. Καθώς ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο προσπαθούν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του ανεξέλεγκτου δολοφόνου που έχει αφαιρέσει τόσες ζωές, δηλώνονται νέα, ανατρεπτικά γεγονότα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο ψυχοπαθής δολοφόνος απαγάγει την Άννα

Αρχικά, ένας άντρας και ένα παιδί εξαφανίζονται, δημιουργώντας ανησυχία σε όλους. Οι Αρχές ενονται αμέσως γι' αυτό και ο Ανδρέας με τον Δημήτρη συνεχίζουν την έρευνά τους, προσπαθώντας να συνδέσουν αυτή τη νέα εξαφάνιση με την προηγούμενη φρικιαστική δολοφονία της Κατερίνας.

Καθώς η συνεχίζεται, εντοπίζονται δύο ύποπτοι, ενώ η Άννα, μέσω του νεαρού δικηγόρου Σωτήρη, παρέχει σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. Οι μέρες περνούν, δύο ακόμη ατομικές εξαφανίσεις επιβεβαιώνουν τους φόβους του Ανδρέα ότι ο δολοφόνος ετοιμάζεται για μια ακόμη μαζική δολοφονία.

Παράλληλα, ο Σταύρος παίρνει εξαιρετικά ριψοκίνδυνες αποφάσεις προκειμένου να εντοπίσει τον δολοφόνο της Κατερίνας, κινδυνεύοντας να καταστρέψει την ίδια του την καριέρα. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να τον σώσουν από αυτό τον επικίνδυνο δρόμο, αλλά καθώς προσπαθούν να πείσουν τον φίλο τους, η Άννα μυστηριωδώς.

Η υπόθεση παίρνει ακόμα πιο επικίνδυνη τροπή, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, κάποιος την ακινητοποιεί, χρησιμοποιώντας ναρκωτική ουσία, την απαγάγει την ώρα που προσπαθεί να μπει στο αυτοκίνητό της. Από τότε, η τύχη της παραμένει άγνωστη.

Κάθε δευτερόλεπτο που περνά είναι εναντίον της Άννας, η όπως φαίνεται είναι το επόμενο θύμα του ψυχοπαθή δολοφόνου. Όταν η αδερφή της, Χρύσα, αντιλαμβάνεται την αδικαιολόγητη απουσία της, αμέσως ενημερώνει τον Δημήτρη, ο οποίος με την βοήθεια της αστυνομίας και επικεφαλής τον Ανδρέα, ξεκινούν τις έρευνες για τον εντοπισμό της.