Ο Κώστας Δροσόλος και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ξετυλίγουν την προσωπική τους διαδρομή αυτό το Σαββατοκύριακο στο «ΕΠΙ ΤΟΥ».

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Ο Κώστας Δροσόπουλος και ο Πάνος Κοκκινόπουλος μιλάνε στην εκπομπή και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της πορείας τους.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» που θα συγκινήι. Τι εξομολογείται ο άνθρωπος που μπήκαν στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και κατάφερε να επιζήσει; Τεράστια δύναμη ψυχής, μετά από ένα τέτοιο σοκαριστικό γεγονός.

Ακόμα, βλέπουμε τις συνέες του long covid και πως μία νεαρή γυναίκα ταλαιπωρείται 22 μήνες, μην μπορώντας να εργαστεί.

Στη συνέχεια, ένας από τους πιο ς επιχειρηματίες της χώρας, ο Κώστας Δροσόπουλος, ιδιοκτήτης του Politia Τennis Club μας εξομολογείται την πορεία της ζωής του. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του από ένα μικρό χωριό της Φωκίδας και αποκαλύπτει πως ξεκινώντας από το μηδέν κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι ιστορίες που μας διηγείται για τους επώνυμους, τους σταρς, αλλά και τους επιχειρηματίες που έχει συναντήσει.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η εκπομπή παρουσιάζει τον βασιλικό θυρεό και το οικόσημο της Ελλάδος, όπως και το εθνόσημο στα χρόνια της Δημοκρατίας.

Ακόμα, ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Πάνος Κοκκινόπουλος μας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για το έργο του και τη φοιτητική του ζωή στην Γαλλία. Τέλος, αποκαλύπτει τις νέες σειρές που ετοιμάζει, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη του ελληνική σειρά.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» με τον Νάσο Γουμενίδη, Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN