Ο Στέφανος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς, βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμα μία δοκιμασία. Καθώς νοσηλεύεται, παρατηρείται επιδείνωση στην υγεία του και τότε η Μαργέτα, χωρίς να λάβει υπόψη τους κινδύνους, σπεύδει στο πλευρό του για να τον στηρίξει με την αγάπη της.

Λίγο αργότερα, εκείνη συναντά τη Δήμητρα και αποφασίζει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με τη διάσωσή της, ανταποκρινόμενη στις επίμονες ερωτήσεις της. Στη συνέχεια, η Μαργέτα επιστρέφει στο σπίτι της στην Κηφισιά, όπου την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ένας μυστηριώδης άντρας εισβάλλει στο σπίτι της, απειλώντας τη ζωή της. Παράλληλα, ένας μεγάλος εχθρός του Παράσχου σχεδιάζει να τον βγάλει από τη μέση, δίνοντας εντολή για τη δολοφονία του μέσα στο νοσοκομείο την ίδια νύχτα.

Πρόκειται για έναν σκοτεινό τύπο, ο οποίος ανήκει στο παρακράτος και αντιμετωπίζει απειλές τόσο από τις αλήθειες που αποκαλύπτονται στην εφημερίδα του Στέφανου όσο και από την επιρροή που μπορεί να έχει η Μαργέτα στην πολιτική σκηνή. Οι άντρες του εκτελούν την εντολή να δολοφονήσουν τον Στέφανο, αλλά η Δήμητρα καταφέρνει να το αποτρέψει.

Η Μαργέτα μόλις μαθαίνει για την επικίνδυνη κατάσταση τρέχει στο πλευρό του γεμάτη αγωνία. Καθώς ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται, αντιλαμβάνεται ότι οι εχθροί που τους περικυκλώνουν είναι πολύ περισσότεροι από ό,τι πίστευε. Παράλληλα, η Δήμητρα και η Μαργέτα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, σκέπτονται να τον μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο, προκειμένου να είναι πιο ασφαλής.