Ελίφ 899, ο Ταρίκ σκοτώνει τον Βεϊσέλ!

ΕΛΙΦ 5/8/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 899

Πέμπτη 5/8 Επεισόδιο 899
Ο Βεϊσέλ έχει τη διεύθυνση, όπου κρατείται η Μελέκ αλλά πριν πάει εκεί, περνάει από το μαγαζί και παίρνει μαζί του ένα όπλο. Η Τουλάι τον βλέπει και τον αγκαλιάζει χαρούμενη. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει κρύψει κάπου τη Μελέκ και πηγαίνει να την πάρει. Η Ιντζί τον αγκαλιάζει και εκείνη και ο Βεϊσέλ υπόσχεται να γυρίσει πριν επιστρέψει από το σχολείο της. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι όπου βρίσκεται η Μελέκ και πυροβολεί τους άντρες του Ταρίκ.

Μπαίνει στο σπίτι και λύνει τη Μελέκ. Ο Ταρίκ φτάνει εκεί και βλέπει τους άντρες του στο χώμα. Ο Βεϊσέλ και η Μελέκ όμως έχουν φύγει. Η Μελέκ λέει στον Βεϊσέλ πως ο άντρας, που την απήγαγε, της είπε ότι θα τη σκοτώσει, όπως τον Γιουσούφ. Ο Βεϊσέλ φέρνει τη Μελέκ στο σπίτι της Ζουλιντέ, το οποίο φυλάει η αστυνομία. Ο Βεϊσέλ τους λέει πως πρέπει να κάνει κάτι ακόμα και πηγαίνει στο μαγαζί για να βάλει στη θέση του το όπλο και να πάρει το δώρο της Ιντζί, που είχε αφήσει νωρίτερα εκεί.

Στην επιστροφή του στο σπίτι όμως τον σταματάει ο Ταρίκ και τον πυροβολεί στο στήθος. Ο Βεϊσέλ πέφτει νεκρός. Στη συνέχεια ο Ταρίκ παρακολουθεί το σπίτι, όπου βρίσκονται η Μελέκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι και θέλει να ξεμπερδεύει μαζί τους μια και καλή αλλά βλέπει την αστυνομία και αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ μιλάει στην Τουλάι και στη Ζουλιντέ για ό,τι συνέβη και τους λέει πως χρωστάει τη ζωή της στον Βεϊσέλ.

Η Μέλεκ ξέρει πια πως αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει είχε σκοτώσει και τον Γιουσούφ και πως το ατύχημα με το αυτοκίνητο ήταν σχεδιασμένο από τον ίδιο άνθρωπο. Κάποιος βρίσκει τον Βεϊσέλ στο δρόμο και ειδοποιεί ασθενοφόρο. Οι σειρήνες τραβούν την προσοχή της Τουλάι. Ακολουθεί το ασθενοφόρο και βλέπει την αστυνομία και τον Βεϊσέλ νεκρό…

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο