ΕΛΙΦ 28/7/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 893

Τετάρτη 28/7 Επεισόδιο 893
Ο Βεϊσέλ είναι στο σπίτι της Ζουλιντέ με τη και φεύγει όταν βεβαιώνεται ότι η Μελέκ είναι ασφαλής. Της ζητάει να παραμείνει στο σπίτι. Οι άντρες του Ταρίκ είναι έξω το σπίτι, παρακολουθούν και περιμένουν τη σωστή στιγμή. Το σχέδιο τους είναι να απαγάγουν τη Μελέκ και να την πάνε στον Ταρίκ.

Ο αστυνομικός λέει στον πως είναι ελεύθερος αφού δεν έχει γίνει μήνυση εναντίον του. Η Σουρεγιά τον αγκαλιάζει δακρυσμένη.

Οι άντρες του Ταρίκ εισβάλουν στο σπίτι της Ζουλιντέ για να απαγάγουν τη Μελέκ αλλά πριν προλάβουν να το κάνουν, επεμβαίνει ο Βεϊσέλ. Χτάει τους άντρες και το σκάει με τη Μελέκ. Το χέρι του αιμορραγεί και οι άντρες του Ταρίκ ακολουθούν τα ίχνη από το αίμα. Ο Βεϊσέλ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να της βρει να μείνει ένα μέρος που να είναι ασφαλής γιατί αυτοί οι άντρες τη βρήκαν. Η Μελέκ του αποκαλύπτει πως είναι η δεύτερη φορά που έρχεται αντιμέτωπη μαζί τους.

Η Σουρεγιά λέει στον Κερέμ πως το ατύχημα της Παρλά δεν είναι δικό του λάθος. Συνεχίζει λέγοντας του πως δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν αλλά μπορούν να βοηθήσουν την Παρλά να έχει καλή ψυχολογία.

Ο Ταρίκ ανυπομονεί να ακούι νέα από τους άντρες του σχετικά με τη Μελέκ. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο νοσοκομείο και η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να είναι δίπλα της και όχι στη φυλακή. Έξω από το , η Χουμεϊρά και η Σουρεγιά συ για την κατάθεση του Κερέμ αστυνομία. Η Χουμεϊρά λέει πως ο Κερέμ δεν έκανε τίποτα με σκοπιμότητα ώστε να κατηγορεί τον εαυτό του και προσθέτει πως η Παρλά έχει τώρα γκη τον Κερέμ περισσότερο από ποτέ. Η Σουρεγιά ζηλεύει αλλά ξέρει πως δεν είναι σωστό να νιώθει έτσι αυτή τη χρονική στιγμή αλλά φοβάται πως έχει χάσει τον Κερέμ για πάντα…