Eλίφ Επεισόδιο 890. Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 890. Ημέρα προβολής: Παρασκευή 23/7. Ο Κερέμ λέει τα άσχημα νέα στη Χουμεϊρά για την κατάσταση της Παρλά. Η Χουμεϊρά σοκάρεται και δεν μπορεί να το πιστέψει. Σκέφτεται πως ίσως μπορούν να στείλουν την Παρλά στο εξωτερικό για θεραπεία αλλά ο Κερέμ της λέει πως δεν υπάρχει ελπίδα, το χτύπημα στη σπονδυλική της στήλη είναι εξαιρετικά σοβαρό.

ΕΛΙΦ 23/7/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 890

Η Παρλά ζητάει τον Κερέμ και η Σουρεγιά της λέει πως έχει δουλειά, δεν μπορεί να της πει πως δεν αντέχει να την αντικρύσει γιατί νιώθει τρομερές ενοχές απέναντί της.

Η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη και αρχίζει να καθαρίζει τον ξενώνα. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της δίνει καλά νέα, βρήκε τη γειτονιά που ζουν οι συγγενείς της Μελέκ.

Η Σουρεγιά ενημερώνει τη Ματσιντέ για την κατάσταση της Παρλά και εκείνη ταράζεται και το μοιράζεται με τη Βιλντάν. Τα νέα για την αναπηρία της Παρλά σοκάρουν και τη Βιλντάν. Η Βιλντάν ετοιμάζει σούπα για την Ελίφ.

Η Μελέκ της προτείνει να αναλάβει εκείνη τη σούπα για να κάνει η Βιλντάν τις υπόλοιπες δουλειές της. Της δίνει και τη ζακέτα να τη δώσει στο κοριτσάκι.

Η Μελέκ δεν έχει ιδέα πως φτιάχνει στην πραγματικότητα φαγητό για την κόρη της. Η Μελέκ πηγαίνει τη σούπα στο δωμάτιο της Ελίφ και βρίσκεται μια ανάσα πριν δει την κόρη της, όμως η μικρή είναι στο μπάνιο και η μεγάλη ευκαιρία χάνεται.

Η Βιλντάν έρχεται και παίρνει το δίσκο από τα χέρια της Μελέκ και της ζητάει να συνεχίσει τη δουλειά της στον ξενώνα. Η Βιλντάν δίνει τη σούπα στην Ελίφ και της λέει πως την έφτιαξε η Σερσέ (Μελέκ).

Η Ελίφ ανυπομονεί να τη γνωρίσει. Η Ελίφ ψάχνει στο σπίτι τη Σερσέ (Μελέκ) αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Μουστάφα αναζητά τον Βεϊσέλ. Η Τουλάι αρρωσταίνει και η Ζουλιντέ της προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως δεν χρειάζεται, ο Βεϊσέλ θα της φέρει ένα φάρμακο. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά όταν κοιμάται και απολογείται, δεν ξέρει πως θα αντέξει το βάρος της ενοχής του…