ΕΛΙΦ 11/3/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 796

Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, μακριά από την πόλη. Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Ταρίκ είπε ψέματα αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως ίσως δεν ήθελε να μάθει κάτι η Χουμεϊρά και χαλάσει η έκπληξη του. Η Ράνα είναι έξαλλη και στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ.

Ο θυμός της μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πως ο Ταρίκ είναι στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του. Συνεχίζει να του στέλνει μηνύματα αλλά δεν παίρνει απάντηση. Τον καλεί αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό. Έτσι αποφασίζει να καλέσει τη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ έχει όμως ήδη ζητήσει από την γυναίκα του να κλείσει και εκείνη το τηλέφωνο της για να μην τους ενοχλήσει κανείς αυτή τη ρομαντική βραδιά. Στην πραγματικότητα το έκανε γιατί έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί η Ράνα.

Η Σουρεϊγιά και η Ελίφ είναι μόνες στην κουζίνα και μιας και ο Ταρίκ με τη Χουμεϊρά λείπουν, η Βιλντάν και η Γιλντίζ έχουν δουλειά και η Ματσιντέ ξεκουράζεται στο δωμάτιο της, αποφασίζουν να ετοιμάσουν πρωινό για τον εαυτό τους μόνο. Ο Καρέμ έρχεται και τις βοηθάει. Η Ζουλιντέ δεν βρίσκει κανένα λόγο να μην αφήσει μόνο του τον Εμιρχάν με το “Σπουργίτι”, δηλαδή τη Μελέκ. Η Ζουλιντέ αφήνει και το τηλέφωνο από το μαγαζί, αν χρειαστούν κάτι και πηγαίνει στη δουλειά της.

Ο Εμιρχάν κάνει τα μαθήματά του αλλά δεν βρίσκει τον χάρακά του. Θέλει να πάει στο μαγαζί για να δει αν τον άφησε εκεί αλλά η Μελέκ του προτείνει να τηλεφωνήσουν. Η Τουλάι απαντάει στο μαγαζί αλλά η σύνδεση είναι κακή και η γραμμή κλείνει. Το μόνο που άκουσε ήταν το όνομα Ζουλιντέ. Η Ζουλινέ καταλαβαίνει πως την κάλεσαν από το σπίτι και πηγαίνει να δει αν όλα είναι καλά…