Μετά την ξαφνική επιστροφή της Μαργέτας ι αφού η συγ αρχίζει να υποχωρεί, η Μαργέτα ζητά από όλους να τους αφήσουν μόνους για λίγο μαζί με τον Ιάσονα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Όταν φεύγουν, μόνη με τον γιο της. Ο Ιάσονας ξεσπά σε λόγια: “Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να θυμώσω. Πώς είναι δυνατόν να ζεις τόσο καιρό χωρίς να δείξεις σημεία ζωής; Με ς να υποφέρω. Σε θρηνούσα, σε πενθούσα. Ακόμη και μνημόσυνο σου κάναμε, ενώ εσύ ζούσες και δεν είπες τίποτα”.

Ο τόνος της φωνής του αρχίζει να ανεβαίνει. Φωνάζει: “Δεν σκέφτηκες για μένα; Με άφησες εδώ να πονάω για σένα. Δεν σκέφτηκες τον πόνο μου προκάλεσες;”

Η μητέρα του, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, λέγοντας του ότι δεν υπήρχε ς τρόπος και ότι πρέπει να την . Αναγνωρίζει ότι έχει δίκιο, αλλά του να της επιτρέψει να εξηγηθεί.

Ο Ιάσονας φαίνεται να καταπίνει τον θυμό του. Τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα, καθώς η μητέρα του που νόμιζε ότι ήταν νεκρή είναι ζωντανή.

Τώρα θα έχει την ευκαιρία να της πει όλα όσα δεν πρόλαβε και όλα όσα ήθελε να πει πριν την υποτιθέμενη απώλειά της, και να ζητήσει τη συγχώρεση της.