Σασμός: Σ Άνω Ποριά, το κλίμα είναι βαρύτερο από ποτέ μετά τον αδόξαο χαμό του Νικηφόρου. Η Βασιλική βρίσκεται μια απόγνωση βαθιά, όπως παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Σασμός». Ο πόνος που τη συντροφεύει την έχει οδηγήσει στα όρια της αντοχής της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Βασιλική κατηγορεί την για τον έμμεσο ρόλο που φαίνεται να έπαιξε στον άδικο του Νικηφόρου. Από τη μεριά της, η Καλλιόπη της λέει ότι η καρδιά της έπαψε να χτυπάει από τη στιγμή που σταμάτησε του εγγονού της: «Χίλιες φορές θα ήθελα να ήμουν εγώ αντί γι' » της λέει και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια η Βασιλική αποδίδει ευθύνες στην Καλλιόπη, υποστηρίζοντας πως αυτή πότισε με μίσος τον Νικηφόρο και τους ς της για τους Βρουλάκηδες. «Ο Νικηφόρος άκουσε, τα δικά σου λόγια όπλισαν το χέρι του» της λέει και συνεχίζει «Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου μπροστά», της φωνάζει γεμάτη οργή, ενώ την ίδια στιγμή ο Μαθιός προσπαθεί να πείσει την μάνα του να δείξει κατανόηση και ψυχραιμία, ελπίζοντας ότι οι η κατάσταση θα ηρεμήσει.