Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση, μετά την άρνηση της Σοφίας να πάνε μαζί στην αστυνομία και την απογοήτευση της απ΄ τη στάση του Θέμη, ψάχνει να βρει μόνη της στοιχεία για ν΄ αποδείξει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 46

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Μάρκος πάει στην εταιρία του Χριστόφορου να κανονίσει συνάντηση του με τον Παύλο, ενώ την ίδια στιγμή η Κρίστια, η Χλόη κι ο Παύλος είναι μαζί σ΄ ένα καφέ, όπου μια έκπληξη περιμένει τον Παύλο και την Κρίστια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 8/9 Επεισόδιο 46

Ο Μάρκος μιλάει στον Χριστόφορο για τον Παύλο σε σχέση με μια πιθανή συνεργασία τους για το ξενοδοχείο που θα χτίσει η εταιρία του πεθερού του. Ενώ είχαν συμφωνήσει με την Κρίστια να μην πουν τίποτα στον Χριστόφορο για το παρελθόν της Κρίστιας με τον Γρηγόρη και τις ανησυχίες της για τον Παύλο, ο Μάρκος τελικά του τα λέει όλα και του ζητάει να τσεκάρει τον Παύλο.

Ο Παύλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο παλιός φίλος του, ο Δημήτρης, που εμφανίστηκε ξαφνικά, αναφέρει τον Γρηγόρη μπροστά στη Χλόη.

Η Έλενα σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση, μετά την άρνηση της Σοφίας να πάνε μαζί στην αστυνομία και την απογοήτευση της απ΄ τη στάση του Θέμη, ψάχνει να βρει μόνη της στοιχεία για ν΄ αποδείξει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος κι έχει κάνει και σ΄ άλλους κακό εκτός απ΄ τον αδερφό της.

Η Ειρήνη πάει να δει τον Φίλιππο στο κρατητήριο κι ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο, που ο Φίλιππος παραδόθηκε.

Όταν φεύγει, πέφτει πάνω σ΄ έναν άντρα, που εμφανίστηκε ως μάρτυρας στο φόνο του Ηλία, που δεν είναι άλλος από τον συνεργάτη του Χριστόφορου, που τον είχε στείλει να παρακολουθήσει τον Ηλία το βράδυ του φόνου. Όταν τον βλέπει ο Άλκης, χάνει τη γη κάτω απ΄ τα πόδια του.