«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37

Η Δήμητρα επισκέπτεται τον Άλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια. Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Άλκη κάτι σημαντικό από το παρελθόν, ενώ η Κάτια από ζήλια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 14/2 Επεισόδιο 36

Ο Μάριος καλεί την Έλσα ώς ανυπομονεί να βρεθούν για να κάνουν το μεγάλο και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Μάρθα και ο Νικόλας συνωμοτούν και προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα . Θα τα καταφέρουν;

Ο Άλκης δεν αντέχει την αναμονή. Δεν τι μπορεί να κάνει η Κάτια με τον Έ στο ίδιο σπίτι και βγάζει τα νεύρα του πάνω σε όλους.

Ο Έβαν σοβαρά από τον Νικόλα. Μία νέα και γυναίκα, η Δήμητρα, είναι η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Έλσας. Και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Άλκη.

Ο Πρώτος Από Εμάς 15/2 Επεισόδιο 37

Ο Κοσμάς είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα του δουλειά. Η Σοφία τον συγχαίρει και ξαφνιάζεται, όταν εκείνος της δίνει την πρώτη του επιταγή, για να ξεχρεώσει τον Νικόλα.

Η Έλσα δυσκολεύεται με τη σχέση της, καθώς όσο περνάει ο καιρός, ο Άλκης αντιπαθεί όλο και πολύ τον Μάριο. Ο Έβαν είναι πλέον με νάρθηκα στο χέρι και υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες. Θα καταφέρει να στρέψει την Κάτια εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους;

Η Δήμητρα επισκέπτεται τον Άλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια. Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Άλκη κάτι σημαντικό από το παρελθόν, ενώ η Κάτια πνίγεται από ζήλια.