Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Άλκης πάει τα κινητά του Ηλία και του Φάνη σ΄ ένα τύπο να του τα ξεκλειδώσει. Βλέπει στις κλήσεις του Φάνη κάν «Πρόεδρο», που τον κάλεσε το βράδυ του φόνου του Ηλία και καταλαβαίνει πως αυτός είναι που τον έβαλε να τους παρακολουθήσει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 33-34

Ηθοποιοί: Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, ς Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2/9 Επεισόδιο 33-34

Η Χάρις μαθαίνει ότι ο Σταύρος, ο γιος του Νικόλα, πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κι η Αμάλα κι ότι φίλοι. Πάει στο σχολείο κι αρχίζει να ρωτάει τον Σταύρο για την Αμάλα και τον Στέφανο, αλλά, ο , που πάει να πάρει τον Σταύρο τους βλέπει να μιλάνε κι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Χάρις.
Η πάει στην εταιρία του Χριστόφορου κι απαιτεί απ΄ αυτόν ν΄ αφήσει ήσυχη την Ειρήνη.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν στην ταβέρνα της Σοφίας. Η Έλενα δέχεται με χαρά, αφού είναι η ευκαιρία της να μάθει απ΄ την Ειρήνη τι σχέση έχουν με τον Χριστόφορο.

Η Χριστίνα φεύγει απ΄ το σπίτι χωρίς να πει τίποτα στο Θέμη κι εκείνος πολύ ανήσυχος το λέει στη Λουίζα και διαπιστώνει πως η Χριστίνα έχει κλείσει και το κινητό της.

Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί στη Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να πάει αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει.

Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια .

Ο Άλκης πάει τα κινητά του Ηλία και του Φάνη σ΄ ένα τύπο να του τα ξεκλειδώσει. Βλέπει στις κλήσεις του Φάνη κάποιον «Πρόεδρο», που τον κάλεσε το βράδυ του φόνου του Ηλία και καταλαβαίνει πως αυτός είναι που τον έβαλε να τους παρακολουθήσει.

Όταν γυρνάει στο τμήμα, ζητάει απ΄ τον Στέφανο να βρει σε ποιον ανήκει αυτό το νούμερο.
Η Μαρήλια πάει στο σπίτι του Θέμη να δει, αν είναι καλά η Λουίζα. Λέει στη Λουίζα ότι την έστειλε ο Άρης κι ότι είναι φίλη του κι η Λουίζα καταλαβαίνει πως είναι η γιατρός, που του είχε φροντίσει το πόδι. Ενώ η Λουίζα μιλάει με τον Άρη στο κινητό της Μαρήλιας, έρχεται η Χριστίνα, που βλέπει έκπληκτη τη Μαρήλια εκεί.

Η Έλενα αιφνιδιασμένη που βλέπει τον Χριστόφορο μπροστά της αντί για την Ειρήνη, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο Χριστόφορος της λέει πως πήγε να της ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο που της φέρθηκε ως τώρα, αλλά, η Έλενα δεν το πιστεύει και τον ρωτάει ποιος είναι ο πραγματικός που είναι εκεί.

Ο Νικόλας ρωτάει τον Σταύρο τι τον ρώτησε η Χάρις. Όταν ακούει πως ο Σταύρος της είπε ότι ο Νικόλας μένει κάποια βράδια στο σπίτι του Στέφανου, θορυβείται μήπως αυτή η πληροφορία δημιουργήσει πρόβλημα στην υιοθεσία.

Η Ειρήνη αποφασισμένη να διακόψει την εγκυμοσύνη, κλείνει ραντεβού για να το .