Ένα ντόμινο εξελίξεων έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Εγκυμοσύνη και γάμος βόμβα στον πύργο των

Ένα ντόμινο εξελίξεων έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η μάσσα», καθώς οι Τούρκοι στη Μάνη και ο Σπήλιος βρίσκεται στο στόχαστρό τους, ενώ παράλληλα, μια εγκυμοσύνη και ένας γάμος δημιουργούν ταραχή στον πύργο των Λασκαραίων.

Η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τους Γερακάρηδες λόγω της αντιπαράθεσης με ένα τούρκικο πλοίο που οδήγησε στον θάνατο ενός τούρκου άρχοντα.

Οι Τούρκοι, αν και ο Σπήλιος προσπαθεί να κρύψει τη σχέση του με το συμβάν, καταλαβαίνουν ότι οι Γερακάρηδες φέρουν ευθύνη και ετοιμάζουν ένα σχέδιο εκδίκησης. Έτσι, λοιπόν, ο Εμρέ εξαπολύει μια επίθεση εναντίον τους, ο σχεδιασμός του να δολοφονήσει τον Σπήλιο αποτυγχάνει.

Καθώς οι Τούρκοι προετοιμάζονται για επίθεση στη Μάνη, όλοι προσπαθούν να προφυλαχθούν, φοβούμενοι ότι μπορεί να ξεσπάσει ένας ς πόλεμος. Οι Γερακάρηδες απομακρύνονται από τον πύργο τους μόλις μαθαίνουν ότι οι Τούρκοι στη Μάνη και κρύβονται, γιατί οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να τιμωρήν τον δολοφόνο.

Παράλληλα, και στην οικογένεια των Λασκαραίων, υπάρχει αναταραχή. γεγονότα που συμβαίνουν δημιουργούν ανησυχία, καθώς μια εγκυμοσύνη αποκαλύπτεται, ενώ μια ανακοίνωση γάμου σκάει σαν βόμβα στον πύργο.