Παγιδευμένοι – Ο Σπύρος συνέρχεται στο νοσοκομείο, και μαθαίνει ότι έγινε η κηδεία του γιου του και συγκλονίζεται. Η Άννα αφήνεται ελεύθερη και μαζί με τον Ανδρέα και την Αγγελική συνεχίζουν την έρευνα για να βρουν το δολοφόνο του Δημήτρη.

Παγιδευμένοι – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Καρέλλη

Ο Νίκος αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, πολύτιμος βοηθός τους, αφού καταφέρνει να μάθει ότι ο Βερβερίδης μετέφερε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε λογαριασμό του Καρέλλη. Παράλληλα, μια μικρή λεπτομέρεια που παρατηρεί η Άννα στο υλικό από τις κάμερες επιβεβαιώνει τις υποψίες τους. Έτσι, την ώρα που ο Καρέλλης ετοιμάζεται να φύγει για το αεροδρόμιο με την οικογένειά του, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του ο Ανδρέας και τον συλλαμβάνει. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται και ο Ιάσονας.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται, τίποτα όμως δεν είναι πια το ίδιο για την Άννα, που θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Δημήτρη. Οι μέρες περνούν. Ο Σπύρος επιστρέφει στο σπίτι του, ο Κυριάκος αναγκάζεται σε παραίτηση από την υπηρεσία, ο Καρέλλης αυτοκτονεί, ενώ η Αγγελική ανακοινώνει ότι φεύγει και πηγαίνει να μείνει με τους δικούς της για να μην είναι μόνη της όταν θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ