Σασμός – Η Σάντρα τρέχει στο μαγαζί του Αστέρη και του Μαθιού, αισθανόμενη ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τα άσχημα νέα έχουν ήδη φτάσει στα αυτιά της Αργυρώς, που ανυπομονεί να μάθει τι συμβαίνει. Μόλις φτάνει, βλέπει τον Αστέρη πεσμένο και τη Σάντρα να προσπαθεί να του δώσει πρώτες βοήθειες.

Σασμός – Αν δεν ήσουν εσύ, ο άντρας μου θα ήταν νεκρός

Η αγωνία της κορυφώνεται καθώς φωνάζει πανικόβλητη, “Αστέρη, μιλήσε μου! Είσαι καλά; Έρχεται ασθενοφόρο!” Ο Αστέρης ανοίγει τα μάτια του και, βλέποντας την Αργυρώ, πέφτει στην αγκαλιά της με ανακούφιση. Η Σάντρα, από την άλλη, συνειδητοποιεί την αγάπη που τους ενώνει και αποφασίζει να μην ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι. Μέσα από την αποφασιστική αυτή κίνηση της Σάντρας αναδεικνύεται η τεράστια αγάπη που έχουν ο Αστέρης και η Αργυρώ ο ένας για τον άλλον.

Όταν η Αργυρώ αναγνωρίζει τη σημασία των προσπαθειών της Σάντρας, δεν μπορεί παρά να εκφράσει την εκτίμησή της. “Νομίζω πως κάναμε κακή αρχή εμείς οι δύο. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Αν δεν ήσουν εσύ εδώ δεν ξέρω αν ο Αστέρης θα θα ήταν καλά” της λέει με συγκίνηση. Η Σάντρα ανταποκρίνεται με ένα μεγάλο χαμόγελο, γνωρίζοντας πως η αγάπη και η αλληλοστήριξη είναι οι δυνάμεις που κρατούν ζωντανές τις σχέσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ