Το προξενιό της Ιουλίας: Το προξενιό του Προβιού, που η Κερασίνα πάει στην Στάσα, θα δημιουργήσει πανικό στην Ιουλία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε ι όλες τις εξελίξ της του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επεισόδιο 6

Ο , αποφασισμένος να προχωρήσει στη ζωή του με τη νεαρή και όμορφη Ιουλία, παίρνει την πρωτοβουλία και της στέλνει με την Κερασίνα προξενιό.

Το προξενιό της Ιουλίας 18/10 Επεισόδιο 6

Έξαλλη μ' αυτή του την απόφαση, η αδελφή του Χάδω, επισκέπτεται τον κουμπάρο και στενό του φίλο, Στασινόπουλο, προκειμένου να παρέμβει για να τον συνετίσει και να τον αποτρέψει από έναν γάμο με μια 20χρονη κοπέλα, που θα μπορούσε να' ναι κόρη του.

Την , στο , από μια παρεξήγηση, ο Χρήστος και η Στεφάνια πιστεύουν ότι το προξενιό ο Γιωργίκης το στέλνει για τον γιό του και όχι για τον εαυτό του.

Και ενώ η Στάσα με την Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που σκοπεύουν να μείνουν στη Λάρισα για να τι επισκευές θα χρειαστούν, ο Γρηγόρης θα βρει την ευκαιρία να συναντήσει ξ την Ιουλία και δίνοντας νέους όρκους αγάπης να την πείσει πως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν μαζί για την Αθήνα.

Αγνοούν και οι δυο, το προξενιό του Προβιού, που η Κερασίνα πάει στην Στάσα και το οποίο θα δημιουργήσει τέτοιο πανικό στην Ιουλία, που θα την φέρει για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον θάνατο…