Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο καινούργιος αρχηγός, που αντικατέστησε τον Γιάννο, πάει στο τμήμα, ενημερωμένος ήδη για τα συμβάντα της έκρηξης, αλλά, έχει αναπάντητα ερωτήματα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 3-4

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 18/8 Επεισόδιο 3-4

Η Έλενα συναντάει τη Μόνα και τη ρωτάει, αν στο πορτραίτο που είδε στο παλαιοπωλείο είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Η Μόνα της λέει πως το ίδιο τη ρώτησε κι ένα παιδί, που είχε πάει στο Λίβανο, ο Μάρκος κι ότι στο πορτραίτο είναι ο Χριστόφορος Ξένος.
Ο Σάββας ρωτάει την Ειρήνη, αν είδε καθόλου τη Σοφία και τον Αρίστο από τη μέρα της έκρηξης.

Όταν γυρνάνε απ΄ τα ψώνια με τη Μαρήλια, ο Άλκης βλέπει το dvd, που του έδωσε ο Ηλίας και μένει άναυδος.
Ο καινούργιος αρχηγός, που αντικατέστησε τον Γιάννο, πάει στο τμήμα, ενημερωμένος ήδη για τα συμβάντα της έκρηξης, αλλά, έχει αναπάντητα ερωτήματα, που τα λέει στον Στέφανο, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση, αφού δε μπορεί να του πει πως η Ειρήνη είναι η χαμένη κόρη του Χριστόφορου.

Η Έλενα ψάχνει πληροφορίες για τον Χριστόφορο και μαθαίνει για την έκρηξη στο αμάξι του.Ο Άρης πάει να πάρει το ποδήλατο του απ΄ την αστυνομία. Όταν φεύγει, πάει ο Ηλίας στο σπίτι, όπου είναι ο Δώρος μόνος δήθεν για να ρωτήσει πώς είναι ο Άρης. Αλλά, στην πραγματικότητα, ο σκοπός της επίσκεψης του είναι άλλος και ταράζει πολύ το Δώρο.

Ο Θέμης με τη Χριστίνα συγκρούονται εξ΄ αιτίας του Χριστόφορου.Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τον Γιάννο, ενώ ο καινούργιος αρχηγός αναρωτιέται για τη σχέση του Χριστόφορου και της Εύας και για την παρουσία της Ειρήνης στο σημείο της έκρηξης.

Ο Στέφανος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι ακόμα σε αναρρωτική άδεια στ σπίτι του Σάββα και της το λέει. Της λέει ότι δε μπορεί να κρύβει άλλο ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου, πρέπει να κάνει το καθήκον του και να το πει στον αρχηγό.

Η Έλενα πάει στη μητέρα της στο γηροκομείο και της λέει πως βρήκε τον δολοφόνο του Νικήτα, ενώ ο Νικόλας προτείνει στο Στέφανο να υιοθετήσει την Αμάλα.