Ακόμα και οι γονείς του ξενέρωσαν γι’ αυτό που έκανε στον Ντάφυ

Ακόμα και οι γονείς του ξενέρωσαν γι’ αυτό που έκανε στον Ντάφυ

Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, επειδή είχε αποφασίσει να μην δώσει ψάρι στον Τριαντάφυλλο.

Survivor: Καλεσμένος στο «Σου Κου Family» ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε. Αφορμή, η απόφασή του να μην δώσει ψάρι στον Τριαντάφυλλο, όσο ήταν ακόμα στο παιχνίδι.

«Είναι λογικό να δεχθείς αρνητικά σχόλια, δεν θα ταιριάξεις με όλους. Με κάποιους είμαστε κοντά κι άλλους όχι και κάποιοι μπορεί να μη με αγάπησαν. Το πιο σύνηθες και γνωστό είναι που μου λένε ότι δεν έδωσα το ψάρι στον Τριαντάφυλλο.

Πιο πολύ πείραξαν τα σχόλια τους δικούς μου ανθρώπους κι όχι εμένα. Είμαι ρεαλιστής γιατί ο κόσμος έχει δει μόνο ένα κομμάτι, οπότε δεν ξέρει τον λόγο και τι έχουμε ζήσει» είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Οι γονείς μου δεν ήξεραν τον λόγο που το έκανα… Δικαιολογώ τον κόσμο γιατί δεν ξέρει γιατί το έκανα και τι έχουμε ζήσει. Ο λόγος είναι ότι για εμένα το παιχνίδι είναι ομαδικό και κάποιος έχει κάποιες δεξιότητες κ.λ.π. Όταν εγώ κάνω το ψαροτούφεκο και καταναλώνω πολλές θερμίδες… Τις μετρούσαμε..

​​​​​​​Δεν είναι αλήθεια ότι δεν έδωσα φαγητό στον Τριαντάφυλλο γιατί η παραγωγή μας έδινε, οπότε είχε φάει από τις προμήθειες. Το θέμα είναι ότι θέλω ο καθένας να βοηθά σε ότι μπορείς, να μαζέψεις ξύλα, να πλύνεις το πιάτο κ.λ.π. Δεν έβλεπα να προσφέρει κι αγωνιστικά αλλά κι ούτε προσπάθεια. Με ενοχλεί να μην προσπαθείς κι έβλεπα να μην με σέβεται» ανέφερε.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *