Αγριες Μέλισσες, Ασημίνα και Νικηφόρος δεν χωρίζουν!

Θέλουν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους. Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να κάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός!

Το τέλος ενός ανίερου «πολέμου»
Ο Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Οπως είδαμε στο τέλος του β’ κύκλου, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο vα ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και vα διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε. Οταν ο Δούκας Και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιός τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και το πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!

Η ζωή τους σε νέες βάσεις

Στον τρίτο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες», από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, θα δούμε τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Μάλιστα, ο μικρός Σεβαστός θα επισκέπτεται πολλές φορές το Διαφάνι προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη μέχρι στιγμής- εν διαστάσει γυναίκα του και το παιδί τους. Μπορεί να έχει το σπίτι στη Λάρισα και την Αγορίτσα μαζί του, όμως μέχρι να ξαναζήσουν κάτω από την ίδια στέγη με την Ασημίνα, θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο κοντά της γίνεται.

Παράλληλα, θα συνεχίσει να γράφει βιβλία και θα περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του. Αυτή η επαφή θα τον φέρει κοντά και με την Ασημίνα, η οποία θέλει να φτιάξει ξανά την οικογένειά της, αλλά αυτή τη φορά σε νέες και πιο γερές βάσεις! Δεν θα λείψουν βέβαια και τα σκα- μπανεβάσματα και οι δυσκολίες, όπως επίσης και η ζήλια του Νικηφόρου για τον Μπάμπη, που συνεχίζει να αγαπάει την Ασημίνα.

Μέσα σε όλα, μην ξεχνάμε πως θα πρέπει να διαχειριστούν και τις νέες παγίδες που στήνει ο Δούκας με τη Μυρσίνη και τον Μελέτη προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη εκδίκηση για τη δολοφονία του Σέργιου, αλλά και τα ύπουλα σχέδια που θα κάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης ενάντια στις αδελφές Σταμίρη και την εμπλοκή της Ασημίνας στην πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί! Είναι γεγονός πως και ο τρίτος κύκλος θα έχει πολλή βία και… θανατικό!

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο