Η ολοκλήρωση ρόλου για το χαρακτήρα του Αντρέα Βρουλάκη, στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, πλησιάζει και θα σημαδευτεί από σκοτεινές εξελίξεις και ανατρεπτική αποκάλυψη με βαρυσήμαντες επιπτώσεις.

Η συνα της αγαπημένης «Σασμός» αναμένεται συγκλονιστική, καθώς η Αργυρώ επιστρέφει στην Άνω Ποριά και την υποδέχονται όλοι με χαρά, εκτός από μια γυναίκα που αδυνατεί να προσπεράσει την συμπεριφορά της.

Ο χαρακτήρας του Αντρέα Βρουλάκη, τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, να απομακρυνθεί από την Κρήτη, αντιμετωπίζοντας την απόρριψη από όλους γύρω του που έχουν αντιπαλοί του.

Προετοιμάζεται να αποχαιρετήσει αυτούς που αγαπά και να μοιραστεί με την Καλλιόπη όλες τις αλήθειες. Η Καλλιόπη θα του ζητήσει να ομολογήσει αν εκείνος είναι υπεύθυνος για το θάνατο του της.

Ετσι, ο Αντρέας θα να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο θάνατος του Βασίλη ήταν εκδίκηση για την απώλεια του Μάρκου. Αυτή η αποκάλυψη θα την Καλλιόπη, που θα περάσει στην αντεπίθεση.

Η μεγάλη αποκάλυψη που παρουσιάζει στον Αντρέα Βρουλάκη, είναι ότι ο Βασίλης ήταν θείος του, ενώ ο Νικηφόρος ήταν ο του. “Ο Ρούσσος ήταν ο πραγματικός σου πατέρας, όχι ο Μανούσος”, του ανακοινώνει.

Ο Αντρέας Βρουλάκης, βυθίζεται στις σκέψεις του και αισθάνεται να χάνει την ισορροπία του. Σε αυτήν τη στιγμή, ακούγεται ένας πυροβολισμός που σηματοδοτεί τον θάνατό του στη σειρά “Σασμός”.