Η την Θεοδ θλιμμένη την ρωτά αν ευθύνεται και πάλι ο ς για την κατάσταση της. «Μου μιλάει και μου ξύνει την πληγή.. Παίζει με τα συναισθήματά μου..», της λέει και η Μαργαρίτα προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης ψάχνει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και όταν επιστρέφει η Ειρήνη στο σπίτι της λέει πως όταν έρθει το μωρό στο σπίτι χρειάζεται την βοήθεια της. «Ούτε νεκρή..», του και στη συνέχεια τον ενημερώνει ότι η Ασπασία βρήκε σπίτι και τον ρωτά αν μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του.

«Τι σόι ερώτηση είναι αυτή; Έδωσα τον λόγο μου ο λόγος του Καπερνάρου είναι ! Δώστε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη, ειδοποιήστε τον Κωνστνο να ετοιμάσει το συμφωνητικό και πείτε μου πότε θα τε τα χρήματα και τη τζίφρα μου», της απαντά και η Ειρήνη για ακόμα μία φορά το τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει με το μωρό. «Όλοι σας και μόνος μου, έτσι; Ειρήνη εξαφανίσου, γιατί εσύ θα την πληρώσεις τη νύφη στο τέλος!», της λέει εκνευρισμένος και η Ειρήνη τον κοιτάει στραβωμένη.

Λίγο αργότερα, η Ειρήνη πηγαίνει στην μητέρα της και της λέει να να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού, καθώς ο Δημοσθένης έδωσε το οκ. Αμέσως εκείνη τηλεφωνεί στο μεσίτη και του λέει να προχωρήσει την διαδικασία με τα συμβόλαια. Αφού κλείσει το τηλέφωνο ξεκινά το τικ τοκ και η Αρετή ακούγοντας την διαδικασία της συνταγής και αρχίζει να απειλεί: «Έτσι θα τεμαχίσω κι εγώ τον Τάσο… Θα τον ψιλοκόψω, θα τον περάσω με τον κόπανο και θα τον κάνω αλοιφή για κάλους!», λέει εξοργισμένη και ξεσπάει σε κλάματα.