Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Open, «Έρωτας Φυγάς», προβλέπεται να διαδραματιύν εξαιτικά ανατρεπτικά γεγονότα, ειδικά όσον αφορά Φάνη και τον Ιάσονα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Φάνης εμφανίστηκε μυστηριωδώς και παρουσιάζεται ως ανιψιός του Στέφανου. Ωστόσο, η πραγματική του ταυτότητα και οι λόγοι που τον οδήσαν στη Μεσσήνη άγνωστοι α τους όλους. Το μυστήριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ο Φάνης διατηρεί επικοινωνία μόνο μέσω τηλεφώνου με έναν συγκεκριμένο , τον οποίο δεν γνωρίσει ακόμα.

Καθώς περνούν οι μέρες, αποκαλύπτεται ότι ο Φάνης θέλει να εκδικηθεί τον Ιάσονα, προκειμένου να ικανοποιήσει τον προσωπικό του πόνο. Ο Φάνης είναι γιος του Γεωργίου Δεμερτζή, όμως είναι εξώγαμος και δεν έχει αναγνωριστεί ποτέ επίσημα. Αντιθέτως, ο Ιάσονας είναι ο νόμιμος γιος και διάδοχος του, κατέχοντας όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται.

Επομένως, ο Φάνης έφτασε στη Μεσσήνη με αποφασιστικότητα να εκδικηθεί και να καταστρέψει τον Ιάσονα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα δεινά του παρελθόντος.