Η στην Αϊντχόφεν δεν είναι καλή, αντιθέτως «είναι μία βόμβα που μποί να εκραγεί» δήλωσε ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής Ράφαελ φαν ρ Φάαρτ.

Αυτό έγινε σε συζήτηση στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής (Studio Voetbal), που ήταν αφιερωμένη στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του League, μετά την ισοπαλία (2-2) στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ντεν Χάαγκ.

«Υπάρχουν αδυναμίες στην άμυνα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα για μένα βρίσκεται σ σχέσεις της ομάδας. Φαίνεται ότι οι Γερμανοί αποφασίζουν για τα εκεί. Πρέ να εμπλακούν οι Ολλανδοί», υπογράμμισε ο φαν Ντερ Φάαρτ.

«Βλέπω τις συνεντεύξεις των Μάλεν και Ιχατάρεν, που είναι δυσαρεστημένοι. Πρόκειται για μία βόμβα που μπορεί να εκραγεί αν δεν είναι ικανοποιημένοι. Το βλέπω», συνέχισε.

Η Αϊντχόφεν έχει Γερμανό προπονητή (Ρόγκερ Σμιντ) αλλά και πέντε ποδοσφαιριστές από τη γειτονική της χώρα, τους Γκέτσε, Μίλερ, Μπάουμγκαρτλ, Φέιν και Μαξ.

«Αυτό που συμβαίνει στην ομάδα δεν είναι λάθος του προπονητή;» αναρωτήθηκε ο Πιερ Φαν Χόιντονκ, που βρισκόταν στο στούντιο.

«Προφανώς ο Σμιντ δεν έχει την τακτική ικανότητα. Απλώς επιμένει», συμπλήρωσε ο Ιμπραχίμ Αφελάι, πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν αλλά και του Ολυμπιακού.