Άννα Ελεφάντη

Ολοένα και περισσότερο πολιτικό «άρωμα» παίρνει η υπόθεση με το tweet της Άννας Ελεφάντη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για την Σάκκαρη.

Η προκάλεσε πολιτική θύελλα με σεξιστικά σχόλια για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προκαλώντας την σφοδρή επίθεση τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συντρόφου της Μαρίας Σάκκαρη και γιου του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι η Άννα Ελεφάντη δι την αρχική της ανάρτηση, ωστόσο λίγες ώς μετά ανήρτησε ξανά το tweet, συμπληρώνοντας: «Έσβησα το προηγούμενο tweet μου των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται. #ΝΔ_απατεωνες #ΝΔ_ξεφτιλες».

Δείτε τις αναρτήσεις

Κόντρα και με Άδωνι Γεωργιάδη η Άννα Ελεφάντη

Στο Twitter, πάντως, η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «σκοτώθηκε» και με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε για την υπόθεση: «Η απώλεια της Εξουσίας και η συν ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει νει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους.Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον».

Δείτε την ανάρτηση

Η Άννα Ελεφάντη «ανταπέδωσε», αναφέροντας: «Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να'ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητα σσς. Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλεύστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα. Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του ΠΘ;».

Δείτε την ανάρτηση