ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέ το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Σήμερα υπάρχει η τάση να βγαίνει στην επιφάνεια η δυσπιστία σου. Ενώ κάποιος σκεπτικισμός μποί να είναι υγιής και χρήσιμος, μια όψη Ερμή – Πλούτωνα που συμβαίνει σήμερα μπορεί να προκαλέσει υπερβολές και ίσως κι έναν αρνητισμό.

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για τις διαφορετικές αντιλήψεις και μην θυμώνεις αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλεις -οι άνθρωποι είναι χαμένοι στα δικά τους σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Δίδυμοι: Αν και έχεις την τάση σήμερα να σκέφτεσαι τα σοβαρά και να αναλύεις τα διάφορα, καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αφεθείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου.

Πρόσεξε ώστε να μην εστιάζεις έντονα στις προβληματικές περιοχές μέχρι τότε. Αξιοποίησε το πάθος και κατεύθυνε το σε έναν αξιόλογο σκοπό ή σε κάτι που σε βοηθάει πραγματικά ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου. Ευτυχώς ιδιαιτέρως παραγωγική σήμερα, θα πρέπει όμως να έχεις το νου σου στα εξουσίας και ανθρώπους που τα , με τον Ερμή σε μικρή προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα.

Προσπάθησε να μην απορροφάς το άγχος και την ένταση που κουβαλάνε οι άνθρωποι γύρω σου. Αντίθετα, βρες κάτι που σου αρέσει να ς και εστίασε την ενέργειά σου σε αυτό. Αργότερα σήμερα ο Ερμής υποστηρίζεται από τον σοφό και περιποιητικό Χείρωνα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σου και τις δεξιότητες σου στην λυση προβλημάτων.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και είσαι προνοητική και λίγο πιο εξωστρεφής ή περιπετειώδης από το συνηθισμένο. Ταυτόχρονα πλανάται μια έντονη σοβαρότητα στην ατμόσφαιρα στο πρώτο μέρος της ημέρας και βλέπεις ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στις προβληματικές περιοχές της ζωής σου.

η εστίαση μπορεί να είναι χρήσιμη, αν τη χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Το να βρίσκεις απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα τείνει να σου γίνει εμμονή. Προσπάθησε να επικεντρώσεις την ενέργειά σου στα πράγματα που έχουν σημασία.