Η ολική επιστροφή με τα 50αρια στους πίνακες τηλεθέασης για το «Survivor» είναι εξαιρετικά ευχάριστη στιγμή και για τον ΣΚΑΪ και για τον Τούρκο μεγαλοπαραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

  • Έτσι αυτό που θέλει ο Τούρκος απ’ ότι μαθαίνω είναι αργότερα ένα πολύ δυνατό πάρτι ένωσης των «Μπλε» και των «Κόκκινων» με πολλές εκπλήξεις μεταξύ των οποίων οι παρουσίες του Σάκη Ρουβά και του Ντάνου.

Πράγμα βέβαια δύσκολο έως απίθανο και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί: Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες στις μετακινήσεις λόγω του κορονοϊού. Αλλά ακόμη και αν αυτές ξεπεραστούν δύσκολα οι δύο Έλληνες επώνυμοι θα ρίσκαραν να το πραγματοποιήσουν ανεξαρτήτως οικονομικής αμοιβής.

Survivor Τώρα – Ντάνο και Ρουβά θέλει για το πάρτι της Ένωσης ο Ατζούν

Και δεν μιλώ φυσικά για το ενδεχόμενο να κολλήσουν covid  τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ούτως ή άλλως. Θα ήταν μεγάλο το «κράξιμο» στα social media όταν η χώρα είναι σε σκληρόlockdown οι επώνυμοι να ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι όπως όλα δείχνουν το πάρτι της ένωσης θα γίνει φέτος «σεμνά και ταπεινά» εκτός αν υπάρχουν ραγδαίες ευχάριστες εξελίξεις μέχρι τότε στο θέμα του covid.