Τι έκανε και τους άφησε άφωνους;

Έχεις καταλάβει πως ησυχία δεν βρίσκουν πουθενά οι παίκτες του Survivor! Από την προηγούμενη κιόλας εβδ έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις και μέχρι σήμερα φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάντως, το τεράστιο πρόβλημα έχουν οι παίκτες της μπλε ομάδας και ήδη έχουν περάσει μια ψηφοφορία για να υποδείξουν τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Πάντως, να ξέρεις πως και το σημερινό επεισόδιο βρήκε τόσο τους παίκτες με την κόκκινη κορδέλα, όσο και τους μπλε να συζητούν τη χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλέξη στο συμβούλιο και μάλιστα, σχολιάστηκε η του , ο οποίος ζήτησε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να τον ψηφίσει και η κόκκινη ομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο τον Αλέξη και τον Chris στο περιθώριο, κυρίως όμως ακούσαμε τις απόψεις των ίδιων των παιδιών και της ομάδας τους για την κίνηση που έκαναν αλλά και για την ποινή τους. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν κάθετος πως έπρεπε να υποστούν τις , από την άλλη ο Chris μίλησε και έδειξε την δυσαρέσκειά του ως προς τους συμπαίκτες του που δεν προσφέρθηκαν καν να του δώσουν μια μπουκιά από το φαγητού.

Και αφού σου δώσαμε το χθεσινό υπόβαθρο, σήμερα για μια φορά ήρθαν τα πάνω- στην παραλία του νησιού. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και φαίνεται πως «άλλαξε» στρατόπεδο.

Προσέγγισε τον Αλέξη και τον Chris, μίλησαν και έκατσαν οι τρεις τους στην καλύβα, βέβαια, από την μια είναι μια ανθρώπινη κίνηση την οποία κανείς δεν μπορεί να κατα, από την άλλη όμως έδειξε πως τα λόγια της έρχονται σε ρήξη με τις πράξεις της, για αυτό και η ομάδα της εξαγριώθηκε.