Τι έκανε τους άφησε υς;

Έχεις αλάβει πως ησυχία δ βρίσκουν πουθενά οι παίκτες του Survivor! Από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις και μέχρι σήμερα φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάντως, το τεράστιο πρόβλημα έχουν οι παίκτες της μπλε ομάδας και ήδη έχουν περάσει από μια ψηφοφορία για να υποδείξουν τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Πάντως, να ξέρεις πως και το σημερινό επεισόδιο βρήκε τόσο τους παίκτες με την κόκκινη κορδέλα, όσο και τους μπλε να συζητούν τη χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλέξη στο συμβούλιο και μάλιστα, σχολιάστηκε η ατάκα του Κώστα, ο οποίος ζήτησε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να τον ψηφίσει και η κόκκινη ομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Αλέξη και τον στο περιθώριο, κυρίως όμως ακούσαμε τις απόψεις των ίδιων των παιδιών και της ομάδας τους για την κίνηση που έκαναν αλλά και για την ποινή τους. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν κάθετος πως έπρεπε να υποστούν τις συνέπειες, από την άλλη ο Chris μίλησε και έδειξε την δυσαρέσκειά του ως προς τους του που δεν προσφέρθηκαν καν να του δώσουν μια μπουκιά από το έπαθλο φαγητού.

Και αφού σου δώσαμε το χθεσινό υπόβαθρο, σήμερα για ακόμη μια φορά ήρθαν τα πάνω- κάτω στην παραλία του νησιού. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και φαίνεται πως «άλλαξε» στρατόπεδο.

Προσέγγισε τον Αλέξη και τον Chris, μίλησαν και έκατσαν οι τρεις τους στην καλύβα, βέβαια, από την μια είναι μια ανθρώπινη κίνηση την οποία δεν μπορεί να κατακρίνει, από την άλλη όμως έδειξε πως τα λόγια της έρχονται σε ρήξη με τις πράξεις της, για αυτό και η ομάδα της εξαγριώθηκε.