Ήρθε η νίκη α την ομάδα!

Ακόμη ένα επεισόδιο φτάνει δειλά-δειλά στο τέλος του ι καταλαβαίνεις πως το σημερινό συμβούλιο του νησιού, για όποια ομάδα κι αν φτάσει εκεί ηττημένη, θα καθορίσει τα αποτελέσματα ψηφορίας. Στο χθεσινό επεισόδιο ο Αλέξη Παππάς ήταν ο ς υποψήφιος από τη μπλε ομάδα, ώ αν χάσουν και σήμερα το οι φανατικοί κάνουν λόγο για σύγχυση, αφού στον «τάκο» θα βρεθεί, ή ο Chris, ή ο Νίκο ς Μπάρτζης.

Από την άλλη αν η κόκκινη ομάδα έχει πια ενδυναμωθεί σε βαθμό προβληματίζει τους αντιπάλους και σίγουρα αν κερδίσουν και το δεύτερο αγώνισμα , θα φέρουν σε δύσκολη θέση την απέναντί τους ομάδα.

Λοιπόν, το παιχνίδι σήμερα ήταν αρκετά δύσκολο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τελευταία η παραγωγή του Survivor. Ο υδάτινος στίβος μάχης έχει τσουλήθρες, τραμπάλες και εμπόδια, ωστόσο πρέπει αν σου πούμε πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το έπαθλο ασυλία σήμερα συνδυάζεται και με έπαθλο φαγητού και όποια ομάδα φτάσει στον τερματισμό με 10 πόντους θα απολαύσει εκτός της ασυλίας, ένα κομμάτι σοκολατόπιτας αλλά και γαλατόπιτας. Σε αυτό το σημείο πάντως να σου θυμίσουμε πως; Ο Πάνος Καλλίδης έχει το περιδέραιο της ασυλίας.