Η Γη ς Ελιάς: Ο Λυκούργος η Χάιδω πηγαίνουν ο σπίτι του Ισίδωρου για να ανακοινών τα ευχάρι και να κανονίσουν κάποιες λεπτομέρειες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: ανησυχίες για τον άγνωστο του Facebook

Εκείνη δεν θέλει να ζητήσει από την Μαργαρίτα να είναι μάρτυρας στον γάμο τους, για να την την φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ ο Λυκούργος ρωτά τον Ισίδωρο αν έχει πρόβλημα να βάλει τον Στάθη. Έτσι λοιπόν, έπειτα από μια σύντομη κουβέντα καταλήγουν στον Στάθη και τον .

Την επόμενη ημέρα, η Αθηνά καλεί την Μαργαρίτα στο σπίτι για να της μιλήσει για τις ανησυχίες που έχει για την μητέρα της, καθώς ανακάλυψε ότι μιλάει στο Facebook με έναν άντρα πολύ νεότερο της. « Και που ξέρω ‘γω αν αυτή η ιστορία εξελιχθεί σε κάτι επικίνδυνο; Κι αν ανταλλάξουν τηλέφωνα και του πει: Έλα απ' το σπίτι; Κι αυτός είναι κάνας κακοποιός; Μόνη της ζει στο Σούνιο… ούτε που θα το πάρουμε χαμπάρι!», της λέει και η Μαργαρίτα προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Η Χάιδω μοιράζεται την χαρά της με την Μαργαρίτα, ενώ ο Λυκούργος ανακοινώνει τον γάμο του στο και λέει στον Στάθη ότι θα είναι κουμπάρος- μάρτυρας. Αργότερα, ο Λυκούργος με την Αθηνά πηγαίνουν στο ίδρυμα για να δουν την μικρή Φιλιώ. Η Αθηνά θέλοντας να την πλησιάσει τις κάνει διάφορες ερωτήσεις, αλλά το κοριτσάκι είναι διστακτικό.

Υποψίες
Η Μαρίνα λέει στον Μάνο τις υποψίες της για τον Χάρη, την ώρα που εκείνος είναι με την ξαδέρφη της γυναίκας του. «Δεν μπορώ να πάω παρακάτω… δεν μπορώ!!!», του λέει η Στέλλα κλαίγοντας και πάει να τον αγκαλιάσει, αλλά ο Χάρης της ξεκαθαρίζει πως αν δεν σταματήσει να τον ενοχλεί θα μιλήσει στην Ρένα.