Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ιντεπεντιέντε

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ιντεπεντιέντε

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από την Ιντεπεντιέντε κι εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο Παλάσιος φαίνεται ότι έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε κι ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όσα δήλωσε ο Παλάσιος

«Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Εν μέρει, έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Φεύγω χαρούμενος και ήσυχος αν τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα μπορεί να προκύψει (σ.σ. μεταγραφή στην Ευρώπη). Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα»

 

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο