Το Μυστικό της Πεταλούδας Open: η ώρα περνά δεν επιστρέφει, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε όλους… Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Open.

Το Μυστικό της Πεταλούδας: η Εύα αποφυλακίζεται…

Η Λίλιαν απειλεί τον Άρη ότι αν να την ενοχλεί θα βλάψει την Χριστίνα. Την επόμενη μέρα, ο Θές πηγαίνει στη φυλακή να δει την Εύα, η οποία είναι ράκος. Βιώνει δύσκολες στιγμές και του λέει ότι ο Χριστόφορος κατάλαβε πως ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης.

ώρες κυλούν και η Μαρκέλλα λέει στον Χριστόφορο ότι ο Γιάννος σκότωσε τον Γεωργίου, ενώ η Ειρήνη βρίσκει ένα γράμμα που της άφησε η Ηλέκτρα πριν φύγει, όπου της ζητά συγνώμη που δεν της είπε από την την αλήθεια.

Όταν, η νεαρή αργότερα το λέει στον Φίλιππο, εκείνος οψιάζεται ότι η Ηλέκτρα της είπε ψέματα και ότι μπορεί να κρύβει και κάτι ακόμα σχετικά με την Δέσποινα. Στο μεταξύ, ο Μάρκος λέει στην Κρίστια πως διάβασε το γράμμα της Βαγγελιώς και θέλει να την συναντήσει.

Σίγουρος πλέον ότι ο Χριστόφορος φταίει τον θάνατο της Αλεξίας, τον απειλεί για να ομολογήσει. Όταν όμως εμφανίζεται ξαφνικά ο Φίλιππος και αρπάζει τον Μάρκο, ο Χριστόφορος του λέει να μην τον πειράξει.

Την επόμενη μέρα, η Εύα αποφυλακίζεται και όταν επιστρέφει στο σπίτι δηλώνει στον Θέμη ότι έχει ακόμα ένα πράγμα να τακτοποιήσει και έπειτα θα πάει παρακάτω στη ζωή της. Αργότερα, ο Θέμης προσπαθεί να καθησυχάσει την Χριστίνα, λέγοντας της ότι κανόνισε ήδη η Λίλιαν να μείνει μακριά από τη ζωή τους, αγνοώντας πως αυτή η κίνηση του θα την εξοργίσει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Μάρκος αφού δείξει στον Σάββα το γράμμα της Βαγγελιώς, παίρνει την για να κάνει μία βόλτα. Όμως η ώρα περνά και δεν επιστρέφει, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε όλους.