Έξαλλος ο Γώργος Κατσαούνης με το ερωτικό τρίγωνο με την Μυριέλλα Κουρεντή και τον αγαπημένο της John. Άραψε και βρόντηξε ο Στρακαστρούκας και το Twitter τον τρόλαρε.

Το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι χτεσινό επεισόδιο του Survivor, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Κατσαούνη, τον Στρακαστρούκα των Μαχητών.

Έξαλλος με την Μυριέλλα ο Γιώργος

Η Μυριέλλα με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, την ευκαιρία να μιλήι με τις φίλες αλλά και με τον σύντροφό της John, εξήσε πως είδε ένα όνειρο με τον συνεργάτη της John κάτι που έκανε τον Γιώργο Κατσαούνη να καταλάβει πως η Μυριέλλα έχει τελικά αγόρι εκτός Survivor.

Ο Γιώργος έγινε έξαλλος και όταν Διάσημοι και Μαχητές συναντήθηκαν ξανά στο έπαθλο φαγητού, μετά το έπαθλο επικοινωνίας, ο Κατσαούνης έπαιξε πινγκ πονγκ ατάκας αντί για βόλεϋ με την Μυριέλλα.

σπόντες του Γιώργου ήταν χωρίς προηγούμενο κατά της Κουρεντή, με τον ίδιο να παραδέχεται νωρίτερα στην παραλία των Μαχητών πως η ηθοποιός τον εξαπάτησε, πως είναι ανήθικη και πως ο ίδιος νιώθει πως τον εκμεταλλεύθηκε τονίζοντας πως ποτέ δεν συμφωνούσε να είναι μέρος ενός ερωτικού τριγώνου, γιατί δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.

Τελείωνει εδώ όλο αυτό

«Δε μου αρέσει καθόλου, είναι σα να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Ο Γιώργος ο Κατσαούνης δεν τα σηκώνει τα δίπορτα», είπε και συμ «όταν με φιλάει μια κοπέλα, ξεχνάει παρελθόν, πρώην και τα πάντα».

koyrenti fili

Ούτε όταν η Μυριέλλα ζήτησε από την παραγωγή να της δώσει χρόνο για να μιλήσει ιδιωτικά με τον Γιώργο και να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση, δεν έπεισε τον Κατσαούνη ο οποίος εξήγησε με σθένος πως δεν θέλει καμία ιδιωτική συνάντηση.

Την ίδια ώρα η Μυριέλλα ξεσπούσε από συγκίνηση βλέποντας το μήνυμα του John Λιγνού στο έπαθλο επικοινωνίας, με μια ξεχωριστή κοινή τους φωτογραφία.

JOHN

Στο μήνυμά του ο συνεργάτης και alter ego της Κουρεντή όπως τον αποκάλεσε έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο κάθε έχει τη δική του αλήθεια και εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις γι' αυτή ούτε λεπτό. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω John», έγραφε το μήνυμα του συνεργάτη – συντρόφου της Κουρεντή.

Πάντως στο σημερινό επεισόδιο, η Μυριέλλα φέρεται να τονίζει στον Γιώργο:

«Τελειώνει εδώ πέρα αυτό που ξεκίνησε που ήταν έτσι κι αλλιώς πλατωνικό», με τον Κατσαούνη να αναφέρεται με ζήλεια ξανά στον John.

To Τwitter τρολάρει τον ερωτοχτυπημένο Κατσαούνη

Παρηγοριά στο Twitter βρήκε ο Γιώργος Κατσαούνης με τους χρήστες στα social media να τρολάρουν χωρίς προηγούμενο για την χυλόπιτα από την Μυριέλλα και τα σχόλια του για τον John.