νικητές της ς και η υποψήφια προς αποχώρηση!

Στην έναρξη υ σημερινού επεισοδίου είδαμε την μπλε ομάδα να συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς από την ομαδική δοκιμασία, η οποία ήταν και αυτή που εξασφάλισε την πρώτη ασυλία για το MasterChef 5. Η ομάδα ηττημένων από την άλλη, η κόκκινη, έδωσε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, την Χριστίνα και ο ς κράτησε την ασυλία στο MasterChef για τον εαυτό του.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν μόνο 20 λεπτά στην διάθεση τους για να αναδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, και να γοητεύσουν τους κριτές.

Στην συνέχεια, οι της κόκκινης ομάδας πλην του Ιωάννη και της Χριστίνας διαγωνίστηκαν με σκοπό να κερδίσουν την ασυλία. Οι παίκτες αφέθηκαν στις κουζίνες τους και στην συνέχεια οι τρεις κριτές απάσισαν ποια ήταν τα δύο καλύτερα πιάτα. Οι δύο παίκτες που ν στην επόμενη φάση είναι ο Πάνος με 46 και μετά ο Διονύσιος με 36 πό.

Στο δεύτερο στάδιο, ο παίκτης που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις γεύσεις του και να κατακτήσει την ασυλία είναι o Διονύσιος. Ο Διονύσιοςς είναι ασφαλής στην ψηφοφορία, δηλαδή μπορεί να ψηφήσει δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Άρα, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Χριστίνα, και ασυλία έχει ο Διονύσης και ο Ιωάννης.