Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης και οι… υποψήφιοι.

Ο Νο1 μαγειρικός διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτή τη φορά οι κανόνες έχουν φέρει τα πάνω- κάτω στο παιχνίδι. Αφού οι παίκτες πέρασαν από τις auditions και έφτασαν μέχρι τα bootcamps, ήρθε η ώρα να μαγειρέψουν στις κουζίνες του Master Chef με την καρδιά τους, με έναν μόνο στόχο, την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Όπως ήδη σου έχουμε πει και όπως έχεις ήδη καταλάβει οι κανόνες έχουν κάνει μια στροφή 180 μοιρών και ό,τι ήξερες μέχρι στιγμής έχει αλλάξει. Σήμερα οι κριτές υπενθύμισαν δύο επιπλέον προσθήκες στο παιχνίδι, εκείνη της κάρτας ασυλίας και του πλεονεκτήματος.

Τα καλά νέα πάντως είναι πως ο Παύλος, η Ηρώ και ο Νίκος είχαν τα καλύτερα πιάτα του τεστ δημιουργικότητας. Οι τρεις τους είναι ασφαλείς και θα παρακολουθήσουν τη μαγειρική δοκιμασία από τον εξώστη.

Ο πρώτος νικητής του τεστ δημιουργικότητας ο οποίος και κερδίζει την κάρτα ασυλίας είναι ο Νίκος.  Όσο για το πλεονέκτημα που θα έχει, θα το μάθουμε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του Μaster Chef 5.

Οι αδύναμες προσπάθειες της χθεσινής δοκιμασίας ανακοινώθηκαν και μάλιστα τα τέσσερα παιδιά θα έρθουν αντιμέτωπα με την πρώτη τους δοκιμασία αποχώρησης. Σίγουρα εκείνος που θα θέλει περισσότερο τη λευκή ποδιά θα καταφέρει να περάσει αλώβητος αρκεί βέβαια να αντιγράψει πιστά τη συνταγή.