Κι όμως, το πλεονέκτημα του Νίκου θα καθορίσει όλο το .

Το μαγειρικό ταξίδι του Σερόπ τελείωσε κάπως σύντομα μετά τη χθεσινή του αποχώρηση, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίζεται και προβλέπεται γεμάτο εντάσεις! Ήδη στο Master Chef έχουν ξεχωρίσει οι… παρέες και οι «κλίκες» όπως τις αναφέρουν ορισμένοι παίκτες, χωρίς όμως κάτι να είναι σίγουρο.

Αφού οι διαγωνιζόμενοι έχουν στα χέρια τους στις λευκές ποδιές, έχουν και την ευκαιρία να αποδείξουν στους κριτές Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο πως η μαγειρική είναι η ζωή τους. Άραγε ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας Master Chef;

Το πρώτο mystery box και το τεστ δημιουργικότητας έφτασαν στο τέλος τους και παρέσυραν μαζί τους τα χειρότερα πιάτα. Μετά την αποχώρηση του Σερόπ οι παίκτες ται να βγάλουν εις πέρας την ομαδική δοκιμασία και ο αγώνας όπως δει μέχρι στιγμής είναι γεμάτος εντάσεις.

Ο Νίκος, ο οποίος έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας έχει και ένα πλεονέκτημα για το οποίο του μίλησαν οι κριτές σήμερα. Το πλεονέκτημα ίσως καθορίσει ολόκληρο το παιχνίδι! Αρχικά για τη σημερινή ομαδική επέλεξε τη μπλε ποδιά και επίσης διάλεξε τα 10 μέλη της ομάδας του.

Οι κριτές του έκαναν την εξής ερώτηση! Αν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει μια ομάδα για ολόκληρο το παιχνίδι ποια θα ήταν αυτή. Τότε είνος απάντησε πως τα μέλη της σημερινής του ομάδας θα ήταν και τα μέλη της… παντοτινής του ομάδας με δύο αλλαγές, εκείνη της ς και της Αννούς οι οποίες αντικαταστάθηκε από τον Τζιοβάνι. Λοιπόν, αυτό ήταν το πλεονέκτημα του. Ο Νίκος σε ολόκληρη τη σεζόν του Master Chef θα πορευθεί με αυτή την ομάδα!

Η αλλαγή αυτή στο παιχνίδι θυμίσει κάτι από… και είναι σίγουρο πως θα ζήσουμε… μεγάλες στιγμές! , ο Νίκος επέλεξε να αφήσει τη θέση της αρχηγίας και την έδωσε στον Αλέξη.