Φιλότιμη πλην καθόλου τίμια η προσπάθεια του ΣΚΑΪ να φτιάξει από το μηδέν μουσικό ριάλιτι. Έριξαν μια ανακαίνιση στο σπίτι του «Big Brother» – κακόγουστη κατά τη γνώμη μου – για να κάνουν απόσβεση του κόστους και έβαλαν διαφορετικές προσωπικότητες με φωνητικές δυνατότητες από μέτριες έως συμπαθητικές (απ’ όσα είδα σε κάποια βίντεο στο youtube).

House of fame – Θα τραβήξει μουσικό Big Brother του καναλιού του Φαλήρου; Tί είδα εγώ στην αρχή

  • Θύμιζε Fame Story το House of Fame, έβγαλε κάτι πολύ παλιακό που έχει πεθάνει και λέγεται «όνειρο καταξίωσης στην ελληνική σόουμπιζ» και μένει τώρα να δούμε το live της Παρασκευής.


Πρόσωπα από το παρελθόν στα ριάλιτι (Πάνος Μεταξόπουλος και Καίτη Γαρμπή έχουν πάρει μέρος σε παλαιότερα Fame Story, o Φοίβος είχε γράψει τραγούδια για πολλούς «απόφοιτους» της μουσικής ακαδημίας του ΑΝΤ1) θα συνεργαστούν με πραγματικά δυνατά πρόσωπα στην εγχώρια μουσική βιοτεχνία όπως ο ισχυρός άνδρας της Panik Γιώργος Αρσενάκος και φυσικά η «βιτρίνα» της εταιρίας Ελένη – Νίτσα Φουρέϊρα που όμως τηλεοπτικά δεν τα έχει καταφέρει καλά στις δύο προηγούμενες προσπάθειές της (So you think you can dance, Final Four).

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΚΑΪ με πυξίδα τα ριάλιτι κάνει μια προσπάθεια να μην εξαρτάται πλήρως από τον Ατζούν και η σύγκριση μεταξύ των δύο ριάλιτι θα απασχολήσει αρκετά και τα στελέχη του ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες. Υπάρχει βέβαια και μια απορία:

Πως το κανάλι θα στηρίξει ένα ριάλιτι πρόγραμμα που απαιτεί έρωτες ίντριγκες και καυγάδες όταν αυτό προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη;

Τα νούμερα στο τέλος της εβδομάδας θα μας οδηγήσουν στα πρώτα συμπεράσματα…