Πιστο στις παραδοσεις του το Hotel Attiki στο Κολωνάκι συνδυάζει τις καλύτερες τιμές της αγορας, με μεγαλες προσφορες και μοναδικούς χωρους προσφεροντας παραλληλα ανεση, πολυτέλεια και εχεμυθεια. Αυτοί οι λόγοι κάνουν το Hotel Attiki το καλυτερο ξενοδοχειο ημιδιαμονής της Ελλάδας. Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι όλα αυτά μπορεί να τα συναντήσει κανείς στο κέντρο της Αθήνας; 
Κι όμως ο νούμερο προορισμός απόλαυσης βρίσκεται Τσιμισκή 37 στο Κολωνάκι.
Για όλους τους παραπάνω λόγους το Hotel Attiki αποτελεί σημείο αναφοράς για τις προσωπικές στιγμές σας και την διασκέδαση σας. 

Δεν  είναι τυχαία το μοναδικό με 200.000 ευχαριστημένους φίλους.Το Hotel  Attiki ο νούμερο 1 προορισμός απόλαυσης περιμένει εσάς και την παρέα σας  για ξεχωριστές στιγμές. Και φυσικά όπως πάντα με μοναδικές προσφορές  για να μπορέσουν όλοι να ζήσουν στο Hotel Attiki στιγμές μοναδικές.  

Κάθε  σουίτα του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένη και έτοιμη να σας  υποδεχτεί για να αποτελέσει μια όαση στο κέντρο της Αθήνας για εσάς και  την παρέα σας.    
Βγείτε  από τα ρούχα σας και ζήστε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες σε μια  από τις πολυτελείς και πλήρως κλιματιζόμενες σουίτες του Hotel Attiki  στο Κολωνάκι.    

To Hotel Attiki δεν είναι τυχαία το καλύτερο ξενοδοχείο ημιδιαμονης στην Αθήνα. 
Είναι  επίσης το μοναδικό ξενοδοχείο που σέβεται τον πελάτη και δεν σταματάει  πότε τις προσφορές. Σώματα Ασφαλείας, Στρατιώτες, Στρατιωτικοί, φοιτητές  και άνεργοι, με την επίδειξη της ανάλογης ταυτότητας μπορούν να πάρουν  ημιδιαμονη (3ωρη) στα 15 ευρώ ή Διανυκτερεύση στα 32 ευρώ.   

Αν  έχετε γενέθλια μην ξεχάσετε να το πείτε στην είσοδο και να κερδίστε μια  ημιδιαμονη σε σουίτα εντελώς δωρεάν. Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί  τα γενέθλια σας!!!  Ειναι το μόνο που διαθέτει δωρεάν ιδιόκτητο 24ωρο  ασφαλές πάρκινγκ μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα (Ζωοδόχο Πηγής 109).    

Τα ιδιαίτερα δωμάτια, studios και σουίτες του Hotel Attiki σας περιμένουν στις καλύτερες τιμες
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΔΩΜΑΤΙΑ 35ευρω ΣΤΟΥΝΤΙΟ 40ευρω ΣΟΥΙΤΕΣ 45ευρω
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!